Komputer gamingowy do 4000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Sidr · Opublikowano
@wrobel_krk Polecam spróbować przygodę z drabinkowym HC. To, że w każdej chwili możesz stracić wszystko całkowicie zmienia rozgrywkę. Gra jest bardziej taktyczna, więcej planujesz, jesteś bardziej skupiony, a każda kryzysowa sytuacja z której wyjdziesz cało daje duże emocje z gry. Jak nie wyjdziesz zresztą też. Tyle w teorii, bo praktycznie szybko sie okazuje, że grając Warlockiem jest się nieśmiertelnym i cały ten czar HC szybko pryska. Mi sie nadal dobrze gra, ale ja gram całkowicie SSF. Noszę tylko, to co znajde. Sprawdza mi sie granie w D2 w formie takich partyjek do wyfarmienia 5-go Herolda. Poza tym, to jest moje pierwsze dłuższe granie w D2 chyba od 15 lat. -
Przez AMDK11 · Opublikowano
Naprawdę jest na co czekać -
Przez Send1N · Opublikowano
Jeżeli ci to bardzo przeszkadza a nie chcesz reklamować obudowy i nie możesz rzeczywiście dostać się do przycisku to podłącz przycisk reset w miejsce obecnego, wtedy będziesz włączał pc resetem, chyba że używasz go do przełączania trybu podświetlenia wentylatorów w takim wypadku możesz kupić włącznik na kabelku https://allegro.pl/oferta/przycisk-wlacznik-power-reset-sw-2pin-do-komputera-plyty-glownej-obudowy-17290409551 podłączyć go do płyty zamiast obecnego wyprowadzając przycisk na zewnątrz obudowy w jakieś niewidoczne miejsce. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Oczywiście, są dwie metody, optiscaler lub podmiana Windowsie. https://youtu.be/l2_5nT9e7CY?is=4g9-H3VAHFtGrdUB -
Przez bergercs · Opublikowano
Jedziemy z tym gipsem, co się wydarzyło w ciągu ostatniego dnia :-) : kOmoda 9: Malwina Klimaszewska Sonoepdrts91himml h8c97clal7mc79l031di87ht3g2l1oc.l04lhalllz · Dzien dobry Czy miał ktoś problem z grzaniem fotela kierowcy ? Pokazuje że grzeje a faktycznie nie grzeje , po krotkim czasie trzeba ponownie włączyć i czasami załapuje a czasami taką operację trzeba powtórzyć trzykrotnie . Podobna sytuacja z grzaniem kierownicy . Dodatkowo włączenie grzania w aplikacji pokazuje prawidłowo rzeczywistość jest taka że nie grzeje . Czy u kogoś serwis rozwiązał ten problem ? Stanisław Werner Obiecujący współautor U mnie jest to samo. W serwisie jedyne co zrobili to odpięli na chwile akumulator i twierdzili że naprawili. Nic to nie pomogło*. *// ******************** Piotr Białas trponeSodsc94ih14hlig4066ifgg0g9iz721d6o43f1mhuf 4huu2g623.f · Nie ma po pisać do omody email. I tak nie odpowiedzą. W dniu 25.02.2026 napisałem @ na adres [email protected] i do dnia dzisiejszego żadnej odpowiedzi. A szkoda. Zygmunt Jerzyna Najbardziej zasłużony współautor ja napisałem pół roku temu, dostałem odpowiedź, że przeanalizują i odpowiedzą, czekam więc cierpliwie... Kaczor Donald Obiecujący współautor Ja pisałem na wszystkie maile kazali nagrać filmik z usterką i w odpowiedzi poprosili o nr vin itp. dane salonu z którego jest auto i cisza od 15.12.2025 kpina. **************** MG: Krzysztof Dulewicz Sodsnotrpe17.5o3fu2zmmi23m l09a318192a7011l4l3t822h8f6tucd3g · Po otwarciu auta z przyciska przy klamce z prawej strony odsunęło mi wszystkie 4 szyby.Mg hs h+. Miał ktoś coś takiego Wiesław Ciesielski Najbardziej zasłużony współautor Ja mam MG4, ale te auta z elektronika tak mają. U mnie szyby sie blokują najczęściej parami w pozycji otwartej lub zamkniętej, światła awaryjne włączając się kiedy chcą. U mnie stwierdzili zaśniedziałe styki. Jak auto miało złe warunki podczas transportu morskiego to tak jest. *********** BYDLE: Tomasz Piotrowski edrtnsoSpoga79uo2a92it2143ca3f0cug 0f93gl4.t7h4a2adz4h59080t · Też tak macie, prawa strona wychodzi więcej od lewej Tomasz Strugacz Najbardziej zasłużony współautor Podobnie Mateusz Sobala Też tak mam. Rafal Rogalski Obiecujący współautor Ale tam w środku masz regulacje weź ze sobie zrób Adrian Modestowicz- Dobrowolski Też tak mam Trener Ślusarz Ale wy tu macie problemy na tej grupie . Tak jak by na siłę sie do czegoś przypierdolić . Sprawdzić Mercedesa pod lupą to tez można sie do wielu rzeczy przyjebac ****** Radosław Kaczmarczyk teopSrsondhgf76dha558 6h4g12h6a66.o24h259tc318g9g3l096z5l9t4 · Też macie takie zaparowane lampy z tyłu ? Odparuje to czy zgłaszać na gwarancję przy najbliższej okazji ? /filmik/ Dariusz Daras Oczywiście zgłaszaj nie jest to normalne Kys White Ja miałem , zgłosiłem i wymienili Krzysztof Pękacki Też miałem to samo i wymienili na nową oczywiście na gwarancji ************** kOmoda 5: Michał Czarczyk Senopdorstm25fhl2uh98t109a5mdo49gc.09i002893m008u 3ah61g6z96 · Jedna kamera przestała działać i szyba nie opuszcza się do końca! Jakiś pomysł co to? ************** Jaecoo J7: Michał Nędziak sonrdSpoetgl77z09f98d38chgi6g1 4872932c8o10.88cami1585ah6f2u · Hej „JAJCARZE”. Jeszcze nie odebrałem auta - za kilka dni a już dostałem na meila info o akcji serwisowej klipsa mocujące ECU. Cytuję W określonej partii produkcyjnej pojazdów stwierdzono możliwość niepełnego zamocowania klipsa mocującego wiązkę elektryczną sterownika silnika (ECU). Niezgodność ta wymaga przeprowadzenia czynności kontrolnych oraz w razie potrzeby, prawidłowego zamocowania elementu zgodnie z procedurą techniczną producenta. W skrajnych przypadkach nieprawidłowe zamocowanie może prowadzić do zakłóceń pracy układu napędowego, w tym do utraty mocy lub wyłączenia silnika podczas jazdy. Z uwagi na potencjalny wpływ na bezpieczeństwo ruchu drogowego, prosimy o niezwłoczny kontakt z Autoryzowanym Serwisem Omoda & Jaecoo, w celu przeprowadzenia kontroli i naprawy. /dobrze rokuje :-) / **************** Chery Tiggo: Anonimowy uczestnik deSostonrpf7.loc8a8agf119hua zf41mf54ga576gg0g0ahdcg0h83u99f · Witam, czy ktoś posiada chery tiggo 4 i też ma taki problem z nawiewem, na lo leci zimne powietrze a przy 16 już gorące. Damian Polewczyk To powszechny problem niestety, ale wciąż czekam jak to będzie u mnie. W przyszłym tygodniu odbieram z salonu. *********** Lepmotor: Piotr Chmielewski doSnpotsreuuf.c4307zgm8aua7o44tf9fau7182fh104130128h c118idt · Dzień dobry, zgłaszałem usterkę w Stellantis Warszawa aleja Krakowska, w ramach gwarancji i od miesiąca nie ma żadnej odpowiedzi. Byłem dzisiaj zapytać osobiście i brak jakiejkolwiek informacji, poza tym, że wysłane zgłoszenie. Sugestia kontaktu z Leapmotor. Do kogo się zwrócić ? Nie mogę znaleźć żadnego kontaktu do #Leapmotor. Leapmotor Polska pomoże ? Rob Tom Niestety wszystkiego od ręki nie zrobią no nie wszystko mogą sami. Mój stoi 3 tyg w serwisie i póki co serwis wymienia się informacjami z Leapmotor i tak wkoło ***************** MG HS2: Adam Maliszewski Obiecujący współautor · rodpsSenot5aiao0W3a0l 1iff61gj1a551c amtriu0mmgo30h0iz8tt4:1 · EHS II, czy u was też zanika zasięg 4G i przestaje działać sterowanie głosem? Mariusz Frątczak Nie, możliwe że jest jakaś strefa po za zasiegiem Adam Maliszewski Autor Obiecujący współautor Mariusz Frątczak raz działa a raz nie, niezależnie czy samochód stoi pod domem czy w czasie jazdy. Robię te same trasy i zawsze działało a teraz częściej nie działa niż działa więc brak zasięgu to raczej nie powód. Zgłosiłem do serwisu i czekam na oficjalną odpowiedź. Maciej Goryszewski U mnie tak się działo, dzisiaj był na aktualizacji softu. Zobaczymy czy będzie się powtarzać Adam Maliszewski Autor Obiecujący współautor Maciej Goryszewski a Serwis w Katowicach twierdzi że nie ma na to aktualizacji......daj znać czy po aktualizacji jest lepiej **********
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi