Co zamiast microSD Samsunga? Pro Ultimate vs. Pro Plus vs. Evo Plus
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Gra z pogranicza strategii i narracyjnej przygodówki, w której wcielamy się w dyspozytora superbohaterów we współczesnym Los Angeles. W Dispatch nie tylko reagujemy na kryzysy, przydzielając do nich właściwych herosów, lecz również pielęgnujemy relacje z kolegami i koleżankami. Gra ktoś? Wygląda na fajną produkcję i zbiera bardzo pozytywne noty. -
Przez skypan · Opublikowano
Przecież teraz odblokowania do broni zapierdzielają, że dwie max trzy rundy i mamy już tłumik No chyba, że mamy styl gry przyczajony smok ukryty tygrys jak ten tutaj na filmiku. ps. Zaraz padł Dość sporo ludzi tak się porusza. stun nodźa.mp4 -
Przez CavieZ · Opublikowano
No nie do końca jak w Fundacji. Tam to zrobione jest z głową i jest bardzo interesujące. A tu widać że pisane na kolanie. To nie jest typowy scifi. To retro S-F. Daleko grze do Starfield (klimatem kosmosu) oraz zwłaszcza do Mass Effect. Mimo to gra jest dobra. I tylko dobra. Jedynka jednak miała lepszych towarzyszy i ciekawsze mapy. Na przykład brakuje mi tego miasta w kosmosie z OW1. To była super lokacja, która w pewnym stopniu przypominała mi Cytadele z ME.. Duża i bogata.. A tu? dali jakąś nudną stację. Brnę dalej. Walka fajna ale na odległość. z bliska (walka wręcz) jest bardzo źle wykonana. Oj baaardzo źle. -
Przez lukadd · Opublikowano
Głównie chodzi o to, że box ma 3 lata gwary, tray 2 lata rękojmi w sklepie. Nie ma, nikt nie wie od czego te procki padają. Można sobie zerknąć na napięcia i monitorować podczas grania i działania kompa czy nie ma jakichś dziwnych wahań i strzałów. Niektórzy pokazywali jakieś czasami grube skoki napięć, ale nie wiem czy to kwestia błędów w pomiarach czy faktycznie tak podbijało napięcia. W każdym razie u mnie napięcia jak skała nigdy nie widziałem, aby coś podejrzanego wyskoczyło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi