System Tools - Booster Optimizer/Speed/Memory/Game Free 2/2018
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez userKAMIL · Opublikowano
Do tych co recenzje czytali: Tu są jakieś bardziej zróżnicowane lokacje czy wiekszosc to dość sterylne pomieszczenia? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, to wymysł Marsa. Camis chyba poleciał za jakąś bezsensowną scysję z nim. -
Przez Katystopej · Opublikowano
@galakty pa to, mój też jest popsuty, nie wiedziałem o takim fjuczerze -
Przez Elder · Opublikowano
Oj...grubo by było z kopaniem się co niektórych chociaż... teraz też w działach Intel/AMD czy Polityka jest niezła jazda i uciekam z nich szybko bez otwierania dzioba. Bo po co? Lab zdechł wrąbało mi takie ilości danych z testów CLC i worklogów że...ehhh. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Wybór takich ludzi jak Trump czy ogólnie tych trochę za bardzo na prawo moim zdaniem wynika z faktu, że tzw. cywilizowany świat wychylił się za bardzo na lewo. Na za wiele rzeczy są regulacje i za bardzo odbiera się wolność ludziom pod przykrywką, albo i z najszczerszych intencji (nie ma to większego znaczenia) dbania o ich zdrowie i bezpieczeństwo. Dla niektórych rezygnacja z pewnych wolności, czy słusznie czy nie (to też nie ma większego znaczenia) to bariera nie do zaakceptowania. Dlatego wybierając takich paszczurów jak Trump. Bo akurat ten paszczur miał realne szanse na zwycięstwo, albo zwyczajnie został wystawiony jako kandydat bliższej światopoglądowo sceny politycznej. Gdyby wystawili zamiast niego na przykład cegłę, to ta cegła też dostałaby że 30% tylko dlatego że to prawicowa cegła. W momencie największego rozkwitu jest też największy dostęp do zasobów. Niektórym się w tyłkach od tego przewraca i przestają być wydajni zupełnie zapominając o tym, że od wydajności realnie zależy ich dobrobyt. Przez jakiś czas da się ciągnąć na zgromadzonych zasobach, a potem nie z gruchy nie z pietruchy następuje zapaść.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi