Słuchawki bezprzewodowe będą długo leżeć nieużywane - co z baterią?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Ja już podałem bardzo konkretne powody, dla których takie testy są bez sensu: To, że te czynniki naprawdę mają istotny wpływ na to, jakie relacje między CPU wyjdą w wysokiej rozdzielczości, zostało w praktyce pokazane tutaj: https://ithardware.pl/artykuly/czy_warto_testowac_cpu_w_4k_felieton-33663.html I do tej pory nikt nie był w stanie sensownie skontrować tego argumentu, jedynie cały czas czytam, że mają być testy w wysokiej rozdzielczości "bo tak". -
Przez Kris194 · Opublikowano
Władza w systemie demokratycznym jest odzwierciedleniem narodu. Skoro ogromna część narodu nie myśli długoterminowo to i władza nie działa w ten sposób. -
Przez skypan · Opublikowano
To wygląda ciekawie. Oczywiście znowu wczesny dostęp ale warto śledzić rozwój gierki. Wydaje się tytułem gdzie pośrodku Arma-BF. -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
Na oryginalnych oringach nie ma szans tego zrobić, żeby było szczelne. Testowo wrzuciłem trochę grubsze z innych złączek i wygląda na szczelne, w następnym tygodniu będę miał już wszystkie części to będzie loop składany. Z minusów, nie da rady tego pogiąć więc wszystko będzie na prostych rurkach, z dużą ilością złączek kątowych 90. Kolejny minus to średnica wewnatrz, standardowe rurki mam w wymiarach 16\12 a te są 16\9.5 więc możliwe że przepływ spadnie, ale wszystko będzie na 2xd5 na zewnętrznej chłodnicy mora IV 600 poza komputerem, więc można podkręcić obroty na d5. Jak wszystko się uda z tymi rurkami to wrzucę efekt końcowy, jeśli nie to będę na zwykłych płaskich rurkach robił. -
Przez hubio · Opublikowano
https://www.bankier.pl/wiadomosc/UOKiK-wszczal-postepowanie-wyjasniajace-dot-ograniczenia-konkurencji-przy-sprzedazy-sprzetu-elektronicznego-9075242.html Bardzo szybko korpo go sprowadzą do pionu zmowy cenowe są cały czas w XXIw. Korpo są w wielu obszarach dogadane. Albo wyślą genialnie opłacanych prawników na niego albo pogadają z kim potrzeba z władz, albo skuteczniej ukryją dogadywanie się Jedna z bardzo niewielu spraw co wypłynęła w temacie urządzania ludziom nowego "raju" przez korpo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi