lg 27gp850-B > QD-LED vs wOLED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Przetestuj ten pc jeszcze po jednym module pamięci w slocie nr4 (każdy osobno) czyli wyjmujesz ten ze slotu nr2 i testujesz, następnie wyciągasz ten który masz obecnie w 4 i zastępujesz go tym z 2 -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ja wgrywałem juz rózne sterowniki. 591.44 rozne na prawde nie chce mi sie juz tu screenow wrzucac chcialem, zeby ktos na 5090 sprawdzil. Usuwałem shadery, resetowalem gre. Oni cos zrobili, mowie Ci ubili wydajnosc, zeby z MFG trzeba bylo korzystac. Tylko ze tak ubili wydajnosc ze to jest niegrywalne nawet z MFG. Ubili wydajnosc podstawowa o okolo 40%, do tego dorzucili ray reconstraction, które po włączeniu ubija wydajnosc o nastepne 40%. Czyli np było 110fps, jest 41. -
Przez sniper76 · Opublikowano
Dobrze czułem, że bardziej zepsują niż naprawią, a kolesie z którymi gram oznajmili iż jestem stuknięty w czapkę Wieczorem zerknę jak to lata -
Przez drex1 · Opublikowano
.....Brytyjski think thank zwrócił uwagę, że rosyjskie operacje w Polsce nie promują prostych przekazów prorosyjskich. Zamiast tego wykorzystują tematy historyczne, w tym rzeź wołyńską. W analizie wskazano, że reputacja Stepana Bandery uległa głębokiej zmianie: od 22 proc. ocen pozytywnych w 2012 r. do 74 proc. w 2022 r. Autor ocenił, że demonizowanie Bandery przez Rosję umocniło go jako symbol sprzeciwu wobec Moskwy. Maria Piechowska z PISM podkreśla, że na Ukrainie wiedza o wydarzeniach na Wołyniu jest ograniczona, a Bandera i UPA funkcjonują przede wszystkim jako symbole oporu. – Po pierwsze, na Ukrainie nie ma dużej wiedzy na temat wydarzeń na Wołyniu. Ukraińcy wiedzą tyle, że Polacy drążą ten temat. Natomiast Bandera i UPA to dla nich wyłącznie symbole walki z Rosją sowiecką, a teraz z Rosją – wyjaśniła analityczka. Jej zdaniem problemem jest obustronne niezrozumienie oraz emocje po obu stronach. .....– Czarno-czerwona flaga dla większości Ukraińców już nie jest symbolem UPA. Gdyby zapytać o to przeciętnego Ukraińca, odparłby, że te barwy utożsamiają niezłomną walkę z Rosją. Z naszego punktu widzenia brzmi to fatalnie, ale to wynika z ich braku wiedzy – zaznaczyła Piechowska. – A po obu stronach granicy, zwłaszcza po stronie ukraińskiej, jest problem tej niewiedzy, więc Rosja to wykorzystuje. I będzie wykorzystywać za każdym razem, gdy pojawi się potencjał do konfliktu – ostrzegła https://wiadomosci.wp.pl/bandera-w-rosyjskiej-propagandzie-polska-i-ukraina-na-celowniku-7230599018052544a -
Przez Kadajo · Opublikowano
@maxmaster027 może jest coś z ustawienianami Spróbuj za każdym razem zrestartować grę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi