Zestaw bez karty graficznej do 2000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja zaczynam się zgadzać z tymi, co piszą ze więcej siedzimy na forum niż gramy -
Przez X360 · Opublikowano
"Najmocniejsze modele 5080 po OC wyprzedzaja nawet 4090 fabrycznie podkreconą lub sie zrównują" https://www.purepc.pl/karty-graficzne-nvidia-geforce-rtx-z-serii-50-z-nizszym-msrp-jakie-modele-doczekaly-sie-lepszej-kwoty-sugerowanej#comment-1529641 Non stop wkleja te teksty w stylu „najmocniejsze 5080 po OC wyprzedzają 4090 fabrycznie podkręconą albo się zrównują”. Jak ktoś ma ochotę, niech śledzi jego radosną twórczość i sam oceni, bo ja nie zamierzam tego powtarzać ani udowadniać – wystarczy jedno spojrzenie na jego wpisy, żeby zrozumieć, że to czyste zaklinanie rzeczywistości,które uprawia wszędzie. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Normalna dyskujsa, ten watek w sumie od tego jest. Wydaje mi sie, że dzis to raczej bylo o FG i MFG a takze jakie to ma zastosowanie na OFA i CNN model, a jakie w transformer model. Sebastian przyrował ze 5080 jest niewiele wydajniejsza od 4080 ja mu pokazalem ze po OC jest. A on mowil ze powinno sie stock vs stock patrzec i tyle. Nie zmienia to faktu, że bardziej chodzilo o zastosowanie MFG do konkretnej wydajnosci. Lepszy FPS przeklada sie na nizsze opoźnienia i duzo lepiej sie gra. No i filp metering robi niezly frame pacing totez na nieco nizszym FPS bazowym mozna go uzywac, w sumie o to glownie chodzilo, a to ze tam komus sie porownanie nie spodobalo wydajnosciowe to co ja na to poradze. -
Przez Adikon · Opublikowano
Ogólnie wyjdzie podobnie, bo lexary działają na wyższym napięciu. Trzeba by jeszcze zweryfikować które są na a-die i m-die. Chyba, że ktoś wbija tylko expo/xmp to inny temat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi