Arctic LF 360 PRO - vrm fan problem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
Nie porownuj fantasy do fps modern times. I tak quota DEI zostala mocno w tym bfie przejaskrawiona dajac kobiety jako glowne postacie/skiny. BFa zrobili tak, zeby sie sprzedal. No ale mozecie sobie tez tlumaczyc, ze zrobili dokladnie na odwrot tego czego community oczekiwalo. Wlasnie dlatego gra sie sprzedaje, bo jest na opak xd -
Przez Johos · Opublikowano
Ja już nie pamiętam ile lat korzystam z Eseta, jedyny problem, który mnie spotkał to Live guard, nie miałem dostępu prze 2-4 miesiące, ale z tego co mi się wydaje była wina routera, zakupiłem TP-Link Be800 i po update firmware problem zniknął. Tak słowa złego nie mogę na niego powiedzieć. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Fon do neta, to jak hetero facet za żonę weźmie faceta -
Przez dlogi · Opublikowano
W ostatnim czasie kupiłem zapobiegawczo RAM patrząc na to co dzieje się z cenami. Nie wdając się w szczegóły mam dwa komplety 2x16GB 6000mhz i jeden muszę zwrócić. Lexar Ares RGB CL30-36-36-68 1.4V, 460 zł vs Adata Lancer Blade CL30-40-40 1.35V, 495 zł Platformy póki co brak, ale planuję B650 wraz z Ryzen'em 7500F lub 7700. Który komplet lepiej nadaje się do podkręcania na AM5? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jeżeli wierzyć danym z Reddita, po ASRocku największy odsetek upaleń jest na ASUSie. MSI z Gigabyte mają porównywalnie mało (na palcach jednej ręki da się policzyć). Dobra gwara to podstawa - ja mam Traya ale z ME, więc w mojej opinii dobry gwarant, nie jakiś sklepik u Janusza Dramy ciąg dalszy jak widać. Mogliby globalnie dać 5 lat wszystkim, to by jakoś reputację odbudowali.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi