Zestaw bez GPU 3-3.5 tyś.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
masz w filmie tabelę porównawczą, spójrz w nią i powiedz(napisz), że wyniki 80-120 są przewidywalne. -
Przez Aruuus77 · Opublikowano
Dla mnie 48 na monitor i tak już max. Chciałem brać 42" ale C6 w 48" to tandem znacznie jaśniejszy i tylko dlatego zmieniłem. -
Przez huudyy · Opublikowano
To jest równoznaczne z oddaniem władzy już teraz, jak się skończyło zwiększenie wieku emerytalnego? Rudego na stos by ponieśli. -
Przez Zas · Opublikowano
Dlatego że po pierwsze uciekają,po drugie jest burdel w prokuraturze i sadach, po trzecie ciamajda Bodnar zmarnował masę czasu, po czwarte snusiarz tylko czeka żeby ułaskawić, po piąte takie sprawy trwają latami. Nie pytaj jak dziecko czemu nikt nie siedzi bo tak czy inaczej by nie siedział. Możesz pytać czemu jeden czy drugi im uciekł albo czemu jest mało aktów oskarżenia - i to częściowo dobre pytania, ale idiotyczne jest też tworzenie narracji, że wszystko puszczono w niepamięć i zamieciono. Bo co, twoim zdaniem pisowcy nie kradli? To nie mamy o czym rozmawiać. Rozumiem spin Konfy że PiS PO jedno zło, zwłaszcza że PO też ma swoje afery i mocno się potyka, ale i tak nie zagłosuję z tego powodu ma nazioli, populistów, darwinistów społecznych, kiboli i fundamentów religijnych od Grzesia i Sławka. -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Do tego wiaterek może się zmienić i opad radioaktywny może spaść na kraj który wysłał daną bombkę tu jest fajna stronka gdzie można ustawić nawet wiatr i wybrać bombkę https://nukesimulator.com/pl
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi