Radeon 9070 (XT) - na jakich pamięciach jest Twoja karta - Hynix/Samsung?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
w poniedziałek był wysyp.. ale takie okazje co to były a ich nie ma to można sobie już raczej powspominać.. byli tacy co gigabyte 9060xt 16gb kupili finalnie za niewiele ponad 1200zł... cena na black friday była bodaj 1519, - 100zł w aplikacji za zakup powyżej 1500 i robiło się 1419, dwie pierwsze raty płaci sklep i kolejna 100 ucieka, a jeszcze się niektórzy załapali na 50zł za każde wydane 500 przypomina mi się grudzień 2021, gdzie tez wyłapałem w outlecie xkom 2060 windforce, na pclabie wszyscy pisali że nie warto, słaba wersja itd itp, miesiąc później każdy brał co było i za ile się sprzedawało.. teraz też bym długo nie wybrzydzał z nowymi, bo jest coraz drożej i to widać.... 5060ti 16 GB też była za 1680 minus wspomniane kombinacje i wychodziła naprawdę spoko cena.. mineły 2tyg i okazją jest ta karta za 1800.. i też już nie ma -
Przez tgolik · Opublikowano
Ja jestem źródłem. Jestem na bieżąco w tematach CDR. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja kupuje cpu do gier wiec te ptk w cb23 sa dla mnie milym dodatkiem ale nie czyms na co bym patrzyl przy wyborze cpu A w grach intel ma spore pole do popisu Fajnie jabby im sie udalo stworzyc cos fajnego i zoabczymy co czas pokaze, AM5 niedlugo tez skonczy zywot i bedzie trzeba dokonac wyboru, ktora podstawka dalej
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi