Dysk do serwera NAS Red
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
W sejmie może tak, ale w polityce jest od kilkunastu lat. I jest z PO/KO, jest związana z Komorowskim i jego otoczeniem. Więc cieżko ją nazywać nową twarzą w polityce. Przy czym ja nigdzie nie pisałem że będzie źle. Odwrotnie, obecnie coraz więcej wskazuje, że będzie dobrze. Tzn że uda się utrzymać większość sejmową w kolejnej kadencji parlamentu. Właściwie jedyne czego się boję to tego, że "tonący brzytwy się chwyta" i Hołownia z Pełczyńską i resztą swoich "szymonitów", może wraz z Sawickim i garstką PSLowców przejdą na stronę PiSu, w zamian za stanowiska i kasę teraz oraz miejsca na listach PISu w 2027. Wóczas wraz z konfederosją osiągną większość w tej kadencji, nawet bez brauniarzy. Tam wciąż trwa "liczenie szabel". Możliwe że już była dogadana większość, ale USA się kategoryczne nie zgodziły na brauniarzy i Kaczafi się wycofał. Bo z Hołownia prawie na pewno jest już jakoś dogadany, a z Sawickim i Kamińskim od dawna, może od samych wyborów. A jest też scenariusz z rządem oficjlanie mniejszościowym, gdzie brauniarze byliby formalnie poza koalicją pis-konfederosja, ale by nie blokowali rządu oraz pomogli w jego stworzeniu. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
No to muszę się dokształcić. Pisałem z pamięci, więc być może nieaktualne lub źle zapamiętane. -
Przez Camis · Opublikowano
Dotyczy go prawo USA które jest dużo bardziej surowe: -
Przez lukadd · Opublikowano
Jak to nie zbierają. Meneli nie będę wrzucał, są na youtubach, ale ci w miarę normalniej się wypowiadają.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi