leven 808 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie mogę sobie pozwolić na przypadkowe uszkodzenie modułów. Teraz memki działają na pół gwizdka przy 1.35V. Poza tym, po raz kolejny Intel zrobił mnie w bambuko, tym razem nie wypuszczając Bartleta na rynek konsumencki. A to właśnie dla niego kupiłem tak drogie pamięci. Jeszcze nie spłaciłem rat za G-skile, muszę na jakiś czas odpuścić Edytowane 2 godziny temu przez leven
wallec 1 276 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 33 minuty temu, leven napisał(a): Nie mogę sobie pozwolić na przypadkowe uszkodzenie modułów. Teraz memki działają na pół gwizdka przy 1.35V. Poza tym, po raz kolejny Intel zrobił mnie w bambuko, tym razem nie wypuszczając Bartleta na rynek konsumencki. A to właśnie dla niego kupiłem tak drogie pamięci. Jeszcze nie spłaciłem rat za G-skile, muszę na jakiś czas odpuścić Nie masz gwarancji?
lukadd 3 408 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 54 minuty temu, leven napisał(a): A to właśnie dla niego kupiłem tak drogie pamięci Widzę, że G.Skille i świecące pewnie No one teraz drogawe kapkę. Moje tylko 6000 expo, za 64GB w sklepach obecnie to tak 4k+. A kupiłem je za ~850 zeta Edytowane 1 godzinę temu przez lukadd
leven 808 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): A ile maja oficjalnie ? Memki ? Oryginalnie 8000mt/cl38 Aha, teraz pokazują 6000mt CPU-Z: Torebka z nerwów pomarszczona, poślady z kamienia... zostaje na razie na 6000mt
Rekomendowane odpowiedzi