Skocz do zawartości

RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 761
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, MarcoSimone napisał(a):

Najpierw niech im te kostki na chatę przyjdą. Ja też amówiłem i opłaciłem ale uj wie czy dostanę.

Ja jako backup bo kij wie ile ten cyrk potrwa.

Będzie jak za czasów kryptoszału. 

Zepsuł ci się RTX 3080? Odkładasz na półkę i czekasz, nie wysyłasz na reklamację, bo zwrócą kasę i zostaniesz z ręką w nocniku. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Pan Mateoo napisał(a):

image.png.0058e8a1270e425352ccfc5a2062db0d.png

kto tez dostal takiego emaila haha

Ale chamówa.

"W naszych Warunkach Użytkowania i Sprzedaży stwierdzamy, że jeśli prawidłowa cena przedmiotu jest wyższa niż podana przez nas cena, według własnego uznania anulujemy zamówienie i powiadomimy Cię o tym anulowaniu."
Gdzie UOKiK ja się pytam?

Jeszcze trochę i będą za nas decydować wedle własnego uznania co ma się znajdować w paczce z zamówieniem. Zamówimy 2x16GB, a Pani Krysia z sortowni zadecyduje, że należy nam się tylko 1x16GB i zostaniemy postawieni przed faktem dokonanym bez możliwości zwrotu po otwarciu paczki xD 

Edytowane przez Lameismyname
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Pan Mateoo napisał(a):

kto tez dostal takiego emaila haha

Przepraszam wszystkich jeszcze raz. ;)

A ten mail to odnośnie jakiego zamówienia, czego konkretnie?

Ja się dowiem dopiero jutro, bo brat śpi, ale pewnie też dostaniemy rózgę zamiast prezentu pod choinkę od Bezosa :(

edit: Przy przytrzymaniu kasy klienta przez kilka tygodni to mogliby chociaż jakiś voucher dać czy coś, a nie tak. Ale może Bezosowi brakuje kasy na jacht do transportowania samolotów transportujących jachty transportujące samoloty.

Edytowane przez VRman
Opublikowano

mi też anulowali. 
Jakiegoś wifi na usb za 16zł nie anulowali :D

cebula się odzywa. Mam 4x8GB ddr4 crucial i 2x16GB ddr4 crucial 3600 i 5700x3d. A widzę ceny ładne. 
Zostawiłbym sobie 2x8GB i ryzena 5600 na czarną godzinę ale nie wyszło. 
Następnym razem