RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
No to może mi się pomyliło, byłem przekonany, że miał 3 immunny, albo może ktoś od Balla, no dałbym se paznokcia uciąć że jakiś mob miał 3 immunny, bo jak robiłem zamknięte lvlingi postaci to zawsze zasuwali Pal pod młoty, Amazonka błyskawice i Czarka Blizzard
@Reddzik też myślałem że wszystko zapomniałem, ale jak tylko odpaliłem i zacząłem grać to wszystko mi się przypomniało, każdy quest, każda lokacja, najpopularniejsze słowa runiczne, nawet punkty nawigacacyjne mimo tego, że gra miała losowe mapy to jednak tyle tysięcy godzin miałem w to naczaskane, że na danym układzie punkt był tu i tu
JAH ITH BER i KO VEX PHUL THUL, moje ulubione słowa, boshe ile się run dupowalo, zbroi AP perfect i korbacza, żeby te słowa trzaskać i żeby wychodziły perfy Albo jak anihilusa nie można było wsadzać w okno Trade i się robiło wymianę przez palisade w pierwszym mieście bez itemow na sobie i nie robiło się trade z czarkami bo się cwaniaki teleportowały i zajumywalii 🤣
Celowałbym w kartę z 16GB vramu, to przynajmniej będzie "przyszłościowe" niż 12 czy 8(które olej od razu) czy NV czy AMD to już wybór od Ciebie zależy, choć NV ma lepsze "ficzery" ale też jest droższa i czy potrzebujesz czegoś więcej niż 60 fps? Ja powiem tak ponad dwa lata temu składałem kompa i stałem przed dylematem albo 4070Ti z 16GB ale też pojawiła się wtedy opcja dopłaty która nie była niezbyt duża do 4080S... i skończyło się na 7800xt za połowę ceny 4080S i przynajmniej 1000zł w kieszeni jakbym miał zamiar brać 4070Ti ale tak ja mam gdzieś oszukańcze ficzery NV i mało gram. Musisz odpowiedzieć w co będzie grane, w jakiej rozdziałce i w ilu fps.
Pamiętajcie - wszystkim zależy abyście kupowali rzeczy których nie potrzebujecie za pieniądze których nie macie
Ja przed każdym zakupem zastanawiam się chwilę czy coś mi jest realnie potrzebne.
Potrzebę trzeba samemu odczuć, a nie wpędzić się w spiralę gdzie osoby/podmioty trzecie wmawiają nam, że czegoś potrzebujemy
Ja dodatkowy komplet ramu sprzedałem chwilę przed patologią cenową bo nie był mi potrzebny i by się kurzył, to tym bardziej teraz nie czatowałbym aby kupić następny co będzie leżał i się kurzył.
A jak ktoś poluje na handel to tylko napędza tą chorą patologię.
I tylko w kinie filmy oglądasz ? Na 16:9 masz pasy góra - dół, na 21:9 masz czały ekran wypełniony Podaję tylko przykład, sam filmy ogladam na TV Ale są tacy co filmy oglądają na monitorach, i tutaj 21:9 jak znalazł Ja z 10 lat już siedzę na 21:9, nigdy juz nie wrócę do 16:9 jeśli chodzi o PC
Rekomendowane odpowiedzi