Skocz do zawartości

RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, galakty napisał(a):

Chłopie ogarnij się serio, rok walczyliśmy z Tobą żebyś monitor wymienił a Ty się czepiłeś bezkosztowej wymiany u mnie.

NIE CHCE MI SIĘ. NIE CHODZI O PIENIĄDZE. PRAKTYCZNIE JUŻ NIE GRAM. 

Łacha drę już wyjmij ten kij z wiadomej części ciała ;) 

Co, że taki ze mnie beton? xD 
Nie jestem stary ale czasem mam stare myślenie.
Podam Ci przykład - jednym z moim hobby jest gra na basie.
Kompletowałem sprzęt i postawiłem na wzmacniacz legendę z 2005 roku (jego pierwowzór był z lat 90tych). Wiesz skomplikowany układ na lampach elektronowych.
Kupiłem i się dosłownie po pół godziny gry zaczął jarać. Ważył koło 20kg.
W to miejsce kupiłem wzmacniacz mocniejszy na tranzystorach, waga ok. 3kg i na gwarancji i jestem bardzo szczęśliwy wyboru.

A co do tego co pisze kolega @Tornado3 - mógłbym w tym momencie spokojnie siedzieć na 5800X i GTX 1660 jak miałem gdzieś po drodze i pewnie by mi stykło. 
Gdyby nie CS2 mógłbym powiedzieć, że grywam rzadko i w starocia, które poszłyby na tosterze.

No ale ponoć ma wyjść remaster Fallouta 3 i New Vegas, to może przerobili to na AAA.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
26 minut temu, galakty napisał(a):

Wiesława to się ograło potrzykroć lata temu, ale fajnie kupić kartę za 4k żeby grać w grę sprzed 11 lat :E 

Nie trzeba karty za 4kzł, wystarczy 5060ti 16GB i UV/OC + dopalacze :)

Opublikowano
29 minut temu, Lameismyname napisał(a):

W to miejsce kupiłem wzmacniacz mocniejszy na tranzystorach, waga ok. 3kg i na gwarancji i jestem bardzo szczęśliwy wyboru.

I słusznie. Nie ma żadnego uzasadnienia na używanie (i często przepłacanie!) reliktów technologicznych. Zawsze bawi jak ktoś zaczyna pierdoły opowiadać, że stare wzmaki to lepsze są, albo że nokia 3310 to najlepszy telefon bo można nim było gwoździe wbijać. 

Opublikowano
Teraz, nozownikzberlina napisał(a):

I słusznie. Nie ma żadnego uzasadnienia na używanie (i często przepłacanie!) reliktów technologicznych. Zawsze bawi jak ktoś zaczyna pierdoły opowiadać, że stare wzmaki to lepsze są, albo że nokia 3310 to najlepszy telefon bo można nim było gwoździe wbijać. 

Niestety łapie się na tym, że pewien sprzęt był świetny 10-20 lat temu, co utrwala się w pamięci i to nie było "wczoraj" jak się złudnie może wydawać ;) 

• Upvote 1