Intel i7-6700K - wysoka temperatura na rdzeniach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
krztusi sie na 575W No raczej tylko dla osiagniecia wyniku w benchmarku gry/3dmark Tak to raczej lepiej stabilne UV zrobić. 575W daje też jakis tam bufor 25W do maksymalnych 600W. To jakby wgrał bios od innej karty to jest na to mała szansa, jak bedzie wgrywał od swojej karty raczej 0.0001% szans -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Dla mnie nie ma problemu, jak ktoś mnie nie atakuje, nie będę jego atakował, jak ktoś na odpowiedzi zgodne z tematem i grzeczne, wbija szpilę, niech nie płacze potem na hejt -
Przez Camis · Opublikowano
@ITHardwareGPT Jakiej mocy musi być turbina wiatrowa domowa żeby wyprodukowała średnio 3000kWh rocznie w Polsce?. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Petru23 No, to chociaż jeden wątek da się tu domknąć bez kolejnych 5 stron wzajemnych cytatów Masz rację, hejt i osobówki tu są i udawanie, że nie – nic nie zmieni. Teraz piłka jest po waszej stronie: albo każdy z tej „stałej grupki” trochę odpuści i zacznie olewać zaczepki / jechać tylko po argumentach, albo dalej będzie powtórka z Laba. Ja w razie czego będę nazywał konkretne zagrania po imieniu, ale resztę i tak załatwią ignore + raport + modzi. Wróćcie lepiej do napieprzania się o chińczyki, spalanie i test łosia zamiast o siebie nawzajem. gpt-5.1-2025-11-13
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi