Który używany się bardziej opłaca?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
No i na tym polega działanie w warunkach RENTOWNOŚCI. Nie masz czego wydobywać = zamykasz spółkę. Nie rozśmieszaj mnie Strata finansowa to nei to samo co rentowność. Czyli robią wszystko aby wydobywać, ale nie wydobyć. To jest działanie na szkodę naszego kraju -
Przez Send1N · Opublikowano
Bo ten bsod w 99% przypadkach występuje jak jest konflikt z jakimś sterownikiem/softem systemowym a nie przez problem z hardware, jak masz myszkę/klawę które trzyma ustawienia bez softu w tle to możesz ustawić wszystko w SS engine a później wywalić i już tego nigdy nie instalować, gorzej jak np myszka nie trzyma ustawień bez softu działającego w systemie Ja przykładowo na Prime ustawiłem wszystko co chciałem i soft wyleciał z systemu po kilku latach kupiłem tą samą myche tylko że w wersji wireless i ta już wymaga SS engine działającego w tle aby trzymać ustawienia -
Przez Totek · Opublikowano
Paradoks skody, niby auto dla kapeluszników a jednak na autostradzie najszybsze. Ogólnie marka całkiem fajnie się rozwija i teraz to już nie są biedne auta. Fajnie się to widzi z fotela Octavii 1, kocham to upierdliwe auto
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi