Nowy komputer – nieregularny start przy pierwszym włączaniu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Barosz · Opublikowano
Masz rację, po prostu popadłem w skrajność typu co lepsze i zacząłem porównywać bo trochę mam czasu wolnego na statku. Za 2 tygodnie powrót i biere Xiaomi. Nigdy nie miałem, ale raczej będzie super przesiadka. Chociaż nie ukrywam szkoda, że OP15T nie zapowiada się aby wyszedł u nas, dobre wspomnienia z tym telefonem. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie zapomnij o RTX 5090, będę go trzymał w ramach kaucji jakby złamał zasady -
Przez hubio · Opublikowano
Nie ogarniam jak można powierzać pieniądze w szemrane krypto giełdy, a potem płakać, że okradli... To tak jak złodziejom by powierzyć swój majątek na przechowanie To taka przestroga dla wszystkich, którzy walczą z regulacjami i są za "wolnością pieniądza". Banki mają pokrycie skarbu państwa i zabezpieczenia. Zresztą nigdy nawet nie trzeba było z tego korzystać. A ludziki trzymają pieniądze na giełdzie krypto Trochę ogarniam temat BTC i są chyba jakieś sprawdzone portfele zagraniczne, działające od dekad to ewentualnie tam można... Choć z BTC to zawsze pewne ryzyko... A nie dają do jakiegoś Januszexa bo chca zarobić... a potem płacz.... Po Amber Gold, SKOKach itp chyba nikt się nigdy niczego nie nauczy... Złota zasada: powierzasz swoje pieniądze ogarnij temat SAMEMU a nie pośrednikom !!! 3 dekady temu w ciągu 2 lat zarobiłem 100% na obligacjach i akcjach w agresywnych funduszach inwestycyjnych - korzystając z internetu w kafejce internetowej bo nie miałem wtedy netu! Można? Można! Tydzień analizowałem i sprawdzałem, a uciekłem w najlepszym momencie. I cały czas trzymałem rękę na pulsie. I to było w czasach ograniczonego dostępu do informacji!!! Nie mówiąc, że w bukmacherce można znaleźć pewne na 99% bety ze stopą zwrotu 20% co w polskich bankach to by się czekało do usr... śmierci... Ludzie są tak nieogarnięci, że to szok. Przekonuję się z każdym dniem i godziną jak widzę co mówią, na kogo głosują i jak mają w głowach. Nic nie ogarniają. Zresztą dlatego korpo ich doją ile mogą i powoli wprowadzają jeden wielki obóz koncentracyjny dla całej ludzkości... -
Przez lukadd · Opublikowano
@hubio Nie mieszka. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Metro zawsze ładnie wyglądało
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi