9060XT 16GB kupię
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sabaru128 · Opublikowano
Z tym 24/do to chyba przesadzasz. Co do tych portalii to były w tedy, np chaty. Bardzo popularne w tamtym czasie. I też w tedy uważano że siedzi tam sama patologia. Fora internetowe. Potem weszła nasza-klasa czy zaczął raczkować Facebook. Jedynie czym się różnił tamten internet od tego dzisiejszego to że mniej osób na codzień miało dostęp do niego. Przynajmniej takie wrażenie odnoszę. -
Przez Kris194 · Opublikowano
No i po co łżesz? Swoją drogą, przepisy znasz? 1. Pieszy wchodzący na jezdnię, drogę dla rowerów lub torowisko albo przechodzący przez te części drogi jest obowiązany zachować szczególną ostrożność oraz korzystać z przejścia dla pieszych. Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX: https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/prawo-o-ruchu-drogowym-16798732/art-13 W skrócie, pieszy ma pierwszeństwo ale nie jest świętą krową. U tej pani to ja żadnej szczególnej ostrożności nie zauważyłem. Obejrzyj sobie to nagranie nawet klatka po klatce jak chcesz. -
Przez bergercs · Opublikowano
A masz gdzieś video ze slowami Zolla? Bo porównujesz mataczenie w wypadku do slów kogoś, bez żadnego dowodu. Bo jak na razie to jest video z jazdy, gdzie nikt nic nie ukrywa ani nie mataczy plus "domniemane slowa" innej osoby bez żadnego dowodu na te slowa. -
Przez azgan · Opublikowano
Ja to kupię dopiero na jakiejś promcji albo ogram w abo. razem z nowym Fable jak już będzie XBOX tonie i Microsoft ratuje się podwyżkami cen, nie wygląda to dobrze Ja też i chyba wrócę sobie właśnie do 4
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi