Lenovo B50-30
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Może nie obecnie ale 4 lata temu walnąłem całość bo w latach 90 jak to leciało w TV i rodzice oglądali to chowałem tylko głowę w kołdrę jak usłyszałem muzykę Mi tam świetnie się oglądało, lubie klimat lat 80-90 jedyne co to dwa ostatnie sezony które wyszły po 15 latach przerwy dużo dużo słabsze przypadek? -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Nawet z matematyką masz problemy...przecież to nie było 100% A co do reszty masz odpowiedź powyżej -
Przez Send1N · Opublikowano
Wejdą, to są niskie moduły -
Przez leven · Opublikowano
No to kup coś konkretnego. Są tutaj spece od tego tematu. Załóż osobny temat w tej kwestii, bo nie jeden będzie z tego korzystać Np. Jaką podpórkę zastosować do podparcia karty w obudowie .... -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
O tym , że faktycznie jesteś fanatykiem, bronisz procesorów, które są po prostu nieopłacalne i tłumaczenie , że ta generacja ma plusy w postaci zastosowań profesjonalnych jest po prostu zadziwiające. Bronisz procesorów, które w wielu zastosowaniach są gorsze od swoich poprzedników o grach już nawet nie wspomnę, o konkurencji w postaci AMD na dzień dzisiejszy nawet nie pisze bo nie chce dobijać Intela. Żeby to jeszcze jakoś cenowo wyglądało, a niestety nawet cenę mają z dupy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi