Komputer do mało wymagających zadań
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Na razie to się spotkałem z tym problemem w Outer Word 2, gdzie faktycznie zużycie jest niższe momentami, ale to się dzieje gdy obciążenie GPU spada nawet do 70%, ale dalej sprowadza się to obciążenia GPU. Stare gry generalnie obciążają GPU znacznie mniej i zużycie spada. Nie wymyślają koła na nowo. -
Przez wallec · Opublikowano
Mam takie: https://www.ceneo.pl/157448440 Latają 6600 cl30-38-38 8000 cl36-46-46 8400 cl38-48-48 Za 800 sprzedam -
Przez Dirian · Opublikowano
Przypomnij czy to miało być z 1 sklepu czy moze byc z kilku? Bo w X-Kom ceny RAM są jeszcze bardziej chore niż w innych sklepach Generalnie można tu urwać z 2 stówy na RAM, ze 150 zł na tańszym (i nie koniecznie gorszym) modelu RTX 5070, może z 5 dych na płycie na upartego i z 5 dych na dysku, ale trzeba by zmienić sklep. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie wiem czy przy starszych grach karta Ci zużyje mniej prundu. Odpal sobie na maksymalnych ustawieniach w 4k Mass Effect Andromeda. Gra z 2017r czyli dosc stara, ciagnie to tyle ile TDP jest aktualnie na karcie. Najczesciej to wlasnie w nowych grach opartych o UE5 gdzie nie ma path tracingu tylko jest lumen, karty z serii 5000 ciągna relatywnie bardzo malo energii. Tak jakby ten silnik nie był zoptymalizowany pod tą serie kart.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi