@Misticzx
Patrząc na to co piszesz, będę musiał kiedyś zrobić esej, jako przeciwwaga.
Ktoś już to zrobił we wersji video, ale nikomu nie chce się oglądać 16 godzin po angielsku o krytyce projektu jakieś gierki. Nawet ja tego nie oglądałem w całości, mimo że jestem głodny taki filmów z branży, ale może kiedyś dokończę na raty i wynotuję punkty.
Od 1:24:00 jest bardzo dobry przykład partolenia detali, narracji i logicznego przebiegu wydarzeń i poznawania postaci. Wystarczy obejrzeć 10 minut do 1:34:00, a temat dotyczy spotkania z Luisem.
https://youtu.be/6PGx1Hv25sE?si=-P4G99dEtHgQB1-V&t=5101
W Remake 4 grałem głównie demo i zaznajomiłem się z projektem gdzie indziej. Jak będzie mi się nudzić to zagram w całość osobiście, ale widząc takie zaniedbania i zbiór mechanik walki prowadzący do nurzącej, prostackiej rozgrywki, jakoś nie pali mi się i wolałbym ograć oryginalne 1-4 jeszcze kilkukrotnie... Żałuj że nie grałeś w nie, ponieważ są dużo bardziej przemyślane niż Remaki.
Fajna dziewczyna była, jak na standardy konfederacji. Ale jak trafiła do Europarlamentu kompletnie jej osoba szajba, albo inaczej, pokazała czym faktycznie jest. Spokojnie mogłaby z Braunem te świece gaśnica gasić. Ale że 2-5% nasieniowców i fanatyków za sobą do Brauna pociągnie.
No to pod gierki moim zdaniem taki przeskok nie ma wielkiego sensu, chyba ze jak pisalem grasz glownie w gry co mocno na CPU siedza, ale wtedy to raczej szukałbym czegoś z "k", może używka i5 13600k w dobrej cenie jakby sie udało dorwac. Przy nim nie trzeba tak kombinowac bo az tak sie nie grzeje jak 14600K, montowalem kilka sztuk na B660 / B760 i z dobrym chlodzeniem (najczesciej jakies AIO) nigdy problemow nie bylo z temperaturami.
Rekomendowane odpowiedzi