5800X3D wiecznie żywy przebija cenami 7800X3D i zbliża do 9800X3D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
To była ironia w stronę adashi, który ciągle wieszczył upadek Ukrainy w ciągu jednocyfrowej ilości miesięcy Gdyby wojna miała się jeszcze długo ciągnąć, to na pewno Rosja nie wytrzyma gospodarczo do 2036 roku -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@MaxaM A czym i jakich wyborców PiS kupił sobie najwięcej? Zresztą, ja za 20 lat będę robił to samo. Absolutnie nie zagłosuje na kogoś, kto będzie utrudniał mi ostatnie lata mojego życia. i w tym rzecz. To czy stracimy czy zyskamy to jedna sprawa, a to co będziemy wstanie poświecić wychodząc z Unii to druga sprawa. To jak w życiu. Lepiej płatna praca, to nie zawsze lepsza praca. -
Przez sideband · Opublikowano
Platforma testowa: RTX 5090 Z690/13900K 8P+SMT OS: Win10 22H2 Test jest czysto zależny od GPU oraz w każdym wypadku działa DLSS Transformer. Testy dodatkowe RB -
Przez copyname · Opublikowano
To jednak OLED'a wybrałeś? Dla mnie za drogo póki co. Ja zamówiłem póki co AW2725d, mam nadzieję że da radę i nie będzie u mnie problemu z czytelnością czcionki, o której napisałeś. -
Przez smolus7 · Opublikowano
Siema. Chodzi o komputer dla syna znajomego. Głównie do gierek, CS, fortnite, Minecraft. Budżet wstępny, ale kilka stówek mógłby dołożyć. Monitor 24" 144Hz to patrzyłem 300-400zł. Ale teraz pytanie co z budą, bo ten ceny ramu i m.2 faktycznie niszczą młodzieńcze marzenia . Myślałem już o AM5, żeby nie wpychać w stare AM4, wiadomo, za parę lat młody sobie wrzuci nowego procka, grafe i bedzie dalej grał. Części mogą być używane. Wstępnie myślałem o jakiejś płycie, coś u nas na forum się kręci od 350zł, CPU 7700 za 650zł jest na OLX, ale nie wiem czy się nie skończy na 8400f, jest za 350zł. GPU RTX 3070, ale nie wiem czy się zepnie budżetowo. Ram pewnie jakieś najtańsze 2*8GB. Jak kiedyś może ceny wrócą, to sobie wymieni. Jeszcze dopytam czy ma starego kompa, ale z tego pewnie by się tylko buda nadała, bo zasilacz pewnie jakiś 500-600W to mało może być.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi