DDR5 32GB 6000mhz cl30 RGB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@Camis Nigdy niczego podobnego nie pisałem. Kluczowe jest to, że te złoża dziś są w rękach naszych wrogów. A niebawem znajdą się w sojuszniczych. Także dwa dodatkowe plusy kasacji reżimu. Jakbyśmy lepiej ogarniali to pewnie mogłyby być częściowo nasze. Gdybyśmy wysłali liczne siły tak lotnicze jak z czasem lądowe, moglibyśmy coś utargować. Ale tak Polska jak reszta Europy przesypia początki nowej ery możliwości. Bo zmiany i przestasowania na świecie niesamowicie przyspieszają. Do tego nasze wojska powinny zdobywać doświadczenie, gdyż obecne kadry oficerskie, w większości mają tylko teoretyczne. Aczkolwiek jestem dobrej myśli. Tzn liczę że USA zdecyduje dobić reżim irański do końca i po kilku tygodniach bombardowań wyślą siły lądowe. W tym sojusznicze. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Jakie masz sterowniki? Spróbuj jakieś starsze sterowniki, bo te ostatnie to dno i metr mułu. -
Przez Elvis79 · Opublikowano
na post wyżej odpowiem na ten cytowany - popieram co napisał Kadajo, nie bez powodu masz Błazen pod fotą -
Przez PriXy · Opublikowano
tylko nie rozwiązuje to tego czemu procesor jest zimny po właczeniu. robi się ciepły ale nie gorący obstawiam tak okolice 35c trudno określić czuć że jest ciepły ale nie parzy. bez chłodzenia. co do rma asrock. ja nie mam pieniędzy by wyslać do holandi bo pisałem już z rma i dpd czy dhl okolice 70zł wychodzi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi