Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra. Pograne chwilę. Na dlss quality stabilne 80 fps w 4k :) Graficzka nawet ładna. 

Sama gra no trochę drewniana, ale nigdy nie grałem w grę Cię tak czuć siłę ciosu! Bez kitu. Walki trochę upośledzone, ale jsk już jebnie celnie to klękajcie narody... 

Ogólnie gra się fajnie, w przeciwieństwie do Crismolda. Ja zwrotu nie zrobię i gierkę skończę :) Czuć klimat drivera. Ogólnie czuć klimat wczesnych lat 2000 i mi to pasuje :)

@Element Wojny nie zastanawiaj się :)

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Bohater ma normalne dialogi i normalnie gada czy tylko jakieś tak ehm i tego typu? 

Gada normalnie :) Są scenki normalnie. 

13 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Jest hdr?

Nie. 

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Tyndalston, mimo że wizualnie może się podobać, został określony mianem „pustej piaskownicy”, w której gracz zmuszony jest do wielokrotnego powtarzania tych samych, nudnych zadań opartych na prymitywnej walce wręcz i przewidywalnych wyścigach.

Hit jakich mało! 

6 minut temu, j4z napisał(a):

Sklep te swoje gnioty, drewna i że nie ma podjazdu i blablabla w jeden. Mogę prosić? 

Możesz ale ja nie musze tej prośby spelniac. Wyluzuj i ciesz się grą! ;)

Dobrze, że fabularnie daje rade!

Warstwa fabularna, która miała być sercem tej skondensowanej przygody, również zawiodła na całej linii. Recenzent Game Rant (zostawiający zaledwie 3/10) opisuje historię jako „napisaną w jedną noc”, wytykając jej brak emocji, generyczne dialogi i niemal całkowity brak przerywników filmowych.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
4 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

poprawia pozmnieniaja polataja czy jeb do kosza 

Ta gra zadowoli graczy przed 40 jak ja. Pokolenie graczy wychowanych na nowych produkcjach, musiałoby dostać całkowicie zmienioną grę. To jest drewno, dużo bugów i tak dalej. 

Ale jest klimatycznie i staroszkolnie bez nasrania miliarda znaczników i innych gówien nikomu nie potrzebnych.