Keller 824 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Gra wygląda w porządku, tylko mam wrażenie, że będzie zbyt uproszczona - wszystkie misje podobne czyli jedź tu, pobij kogoś, jedź tu pogadaj, jedź tu i staranuj inny samochód.
STALKER 110 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Ciekawe co policja będzie mieć zamiast broni proce? Zestaw cegieł w bagażniku? Miasto gangsterów ze sztachetami tylko szaleniec mógł coś takiego stworzyć. 1 1
JeanPepin 393 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Ich Mad max był świetny mimo samej prostoty i liczę że tu też będzie git. Nie oczekuje kandydata do gry roku a na brak broni przymkne oko jak reszta będzie się bronić chociaz nie ukrywam że to jest lekka beka. Może być większa jak spróbują np. to wyjaśnić fabularnie
sideband 2 553 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Słabo to widzę raczej to kolejny balas na UE o którym szybko zapomnicie. 1
caleb59 2 064 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Też tak mi się wydaje, wygląda drętwo. Mad Max miał chociaż animacje dobrej jakości i nie był sztywny.
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Tutorial na podziemnym parkingu, to kiedyś godzina w salonie nie starczała aby to to ogarnąć
Jaycob 2 362 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Walka wygląda dla mnie na mega nudną, takie oklepywanie się po mordach, gdzie jeden stoi, drugi się patrzy. 1
JeanPepin 393 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Czyli jak w mad maxie, chociaz tam były momenty jak klepałes jednego typa w jakimś kombo to czasami drugi typ w tym samym czasie atakował , tutaj pewnie będzie etak samo po za tym tutaj widziałem finishery takie same jak w grze sprzed 10 lat
Jaycob 2 362 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Bez przesady, jak można tę drętwą walkę stawiać obok Mad Maxa? 1
JeanPepin 393 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 12 minut temu, Jaycob napisał(a): Bez przesady, jak można tę drętwą walkę stawiać obok Mad Maxa? Wszystko git, ale piłem do tego ze często jest tak że jeden atakuje a reszta się gapi, anyway chciałbym zobaczyć jednak więcej gameplaya z walk A mad Maxa ostatnio trochę znowu ogrywałem , cos jest w tej grze że odpalam ja co jakiś czas , mimo że non stop robisz ten sam schemat 1
@MUZ 132 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Mad Max to był sztos na tamte czasy. W sumie i trochę się broni dzisiaj. No i miał masę zawartości, fajną walkę, rozwałkę autem, widoczki - dobra gra. 4
JeRRyF3D 1 873 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 7 godzin temu, JeanPepin napisał(a): Wszystko git, ale piłem do tego ze często jest tak że jeden atakuje a reszta się gapi, To grzech nie tylko tej gry, ale wielu... filmów.
Zas 396 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) No dobra, ale kto zabrał amerykanom spluwy? W azjatyckim wydaniu człowiek jakoś przymknąłby na to oko (ale nawet w Sleeping Dogs w ograniczonym zakresie była broń palna! - w sumie całkiem nieźle udało im się to zbalansować - ot, nie każdy miał klamkę, więc można było się lać, a niekoniecznie strzelać), ale jeśli akcja ma miejsce w USA.... Edytowane 21 Marca przez Zas
Pavel87 796 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Pewnie wybory wygrała jakaś liberałka i wszystkie Ammu-Nation zniknęły z ulic 🙂ogólnie to, że walczy się tam tylko na pieści zdecydowanie przekreśla dla mnie tę grę, przez to tylko będzie sztucznie wydłużona i na dłuższą metę będzie to monotonne moim zdaniem 1
j4z 1 432 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Chcecie postrzelać, grajcie w strzelanki. Ja tam chętnie się ponap***dalałbym... Żeby ta walka fajna była... Z tym że na filmikach nie wydaje się być fajna. 2
Zas 396 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) Pomysł jest idiotyczny, przede wszystkim przy takim settingu, i zwyczajnie nie da się tego obronić. Gdyby to była Europa czy Azja, można by wyposażać przeciwników w broń sporadycznie, głównie krótką, wtedy ogniem trzeba by odpowiadać tak samo od czasu do czasu (zwłaszcza przy braku nieograniczonych pestek), a poza tym można/trzeba by się chować, rzucać w oponentów nożami, krzesłłami, patelniami itp. Zaś z większością nieuzbrojonych (no bo skąd no i po co - chyba że w kije, noże czy kastety) sebixów można by się "honorowo" napie....ć. Podobnie w jakimś świecie post-apo. Ale jakaś zapluta dziura a'la Detroit z Robochłopa? Edytowane 21 Marca przez Zas 1
j4z 1 432 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Coś chyba za cicho jak na 5 dni do premiery? Na Steam nie można kupić. Na Fanatical 100% ceny to około 100zł i aktualnie -15% jest. Coś kurna crapem znowu zalatuje. 🙄 Przynajmniej denuvo nie będzie. Edytowane 3 Kwietnia przez j4z
Rekomendowane odpowiedzi