Komputer nie może się uruchomić.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Zamknięcie toru to jakieś kuriozum. a co do spotów - wystarczy je zgłosić. Zamysł jest taki, żeby obserwować te spotkania. Trochę to rozumiem w kontekście tego co dzieje się czasem w nocy. Ale wolałbym gdyby to dotyczyło tylko nocnych spotow. -
Przez DITMD · Opublikowano
Dzisiaj sobie to obczaję, wygląda spoko. Czy to przypadkiem wcześniej nie miało innego tytułu? -
Przez samsung70 · Opublikowano
hej ho, screenshot lokacji z farbami poproszę i jak używać bo ja mam jakis inny niż czerwony a w hernand u farbiarza i tak nie szło tego użyć , więc moj ulubiony kolor to kurwa czerwony! SC z mapki, sorrry -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ogólnie patologia. Uwielbiam posty u mnie na wsi jak jeździ ciągnik po polu, że jak tak można, że spać się nie da, po oknach świeci... Beka z ludzi. Ale kultura motoryzacyjna w tym kraju to ogólnie leży. Od jazdy jak zyeby po publicznych drogach po zloty bananowych dzieci z M2 w leasingu na firmę ojca lub jak nie masz bogatych starych to jakieś inne Civiki czy popularne Peugeoty ze stensem. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ubi się przejechał na piratach, więc EA też musi spróbować jak to jest Wygląda bardziej na mobilkę a znając życie, nim wyjdzie z EA to już będzie trupem. A system celowania jakby mi AC przypominał Dziękuję, można się rozejść
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi