Samochody
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@Cappucino Nie bardzo rozumiem co masz na myśli. USA cały czas ochraniają transporty ropy z pańsw bliskiego wschodu. Transportuje się juz ok 80% tego co przed wojną. Za wyjątkiem Iranu oczywiście, na który jest blokada morska. Aczkolwiek jestem pewny że juz o tym pisałem. To co jest dobre, to że w październiku skończy się ropa którą reżim irański wywiózł przed blokadą. Tym samym skończą się im dochody. Możliwe że wojna gospodarcza okaże się skuteczna szybciej niż się spodziewałem. Wcześniej myslałem że "głodzenie" gospodarcze reżimu potrwa nawet wiele lat, jak było w Syrii. P.S. Także wygląda, że w listopadzie ruszy kolejna tura nalotów na cele reżimu. Zobaczymy co potem. Cały czas licze że obejrzymy filmiki z "go! go! go! marines!" -
Przez LYCONE · Opublikowano
Takie samochody kupują głównie osoby prowadzące firmę. Pojawiają się wtedy dodatkowe bonusy. Przykład to takie Volvo XC60. Można kupić wypasiony PHEV 460KM za 320 tys zł i odliczyć 150 tys zł lub tak samo wypasiony, do tego większy EX60 za 320kl tys zł mający 680KM i baterie 112 kWh netto, która daje nam już naprawdę dobry zasięg i odliczyć 225 tys zł. Przez to ten drugi wychodzi taniej. Myślę, że jak zaczną wychodzić baterie typu solid i zasięgi się jeszcze zwiększy, a także zima przestanie mieć tak duży wpływ jak teraz to wybór będzie jeszcze trudniejszy. Sam za 3 lata będę zmieniał Kodiaq w dieslu i czuję, że będzie to już w pełni elektryczny samochód. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Fajny jest ten skrajnie uproszczony prawicowy świat. Na wszystko są proste, prawicowe, recepty. A to, że nie działają, nie mają sensu, są bzdurne - bez znaczenia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi