Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

poszukuje biurka z elektryczną regulacją wysokości. 

Mam takie 2 na oku:

https://www.mediaexpert.pl/gaming/pokoj-gracza/biurka-gamingowe/biurko-cobra-electra-crf14elbk-czarny

https://spacetronik.pl/pl/products/elektryczne-biurko-moris-spe-o112bb-140x70-cm-19797.html

Ideał byłby  bez dzielonej plyty z otworami na kable no i zeby za mocno sie nie chybotalo. Moze ktos uzywa akurat 140x70 i moze cos doradzic. NIe ma niestety na zdjeciach ale fajnie jkaby nic nie bylo pod blatem (oprocz poprzeczki, chociaz nie za grubej). 

budżet 500 do 700 zl

Dzieki. 

Opublikowano

Z takim cienkim blatem będzie ciężko o dużą stabilność, jeśli ma być tanio to rzuć okiem czy tutaj nie złapiesz czegoś praktycznie takiego samego ale taniej:

https://www.pepper.pl/promocje/biurko-elektrycznie-regulowane-140x70cm-regulacja-wysokosci-72-118cm-sense7-1176748

W komentarzach pozytywne i negatywne opinie.

Ktoś tam nawet zamówił z zamiarem użycia innego blatu na tym stelażu.

Opublikowano

Dzieki. 

No ja nie bede innego blatu montowal. Ma byc plug'n'play. No wlasnie w tych cenach nawet nie ma biurek zeby blat nie byl laczony. 

W sumie 95% czasu gram na steam controller wiec po kieg grzyba mi super stabilny blat skoro i tak go nie bede uzywal bo siedze na fotelu z kontrollerem w lapie. Nie pracuje na kompie, to jest PC do grania tylko. 

Odziwo ten spacetronik ma bdb opinie i chyba latwiej o reklamacje niz przez allegro. Chyba temat zamkniety. 

• Upvote 1
Opublikowano

Ja bym zbytnio nie patrzył na komentarze w takim segmencie. Często cena działa cuda nawet i w nich ;)

Jeśli nie zamierzasz się o nie opierać, to po prostu bierz co wizualnie ujdzie i tyle, bo przy każdym dostaniesz to samo :)

Gdyby biurko służyło do pracy, to trzeba szukać czegoś lepszego, bo takie byłoby stratą kasy (i nerwów).

Kiedyś trochę pracowałem na biurku z Ikei ze stelażem. Szału nie było. Dopiero mając porządne biurko jestem zadowolony ze stabilności.

• Thanks 1
Opublikowano

Blat nie ma znaczenia dla stabilności póki nie przekraczamy maksymalnego obciążenia. Najważniejszy jest stelaż. To on decyduje o tym czy biurko się buja czy nie. 

Jak dla mnie standardowo wszystko co gejmingowe od razu do odrzucenia. Trzeba szukać biurka typowo biurowego. 

Pytanie po co Ci regulacja wysokości. Masz zamiar regularnie korzystać z biurka na stojaco? Jeśli nie to sobie odpuść i wybierz coś o poprawnej eysokisli, ale bez regulacji. W tej samej cenie znajdziesz w pełni stabilne biurko Bez regulacji. Wiem, że to bajer, ale ja w pracy 2 razy się pobawiłem i już z regulacji nie korzystam od 3 lat. 

Opublikowano

@michasm

Wywalilem zwykly fotel gamingowy bo mam chore nogi i zatrzymywal mi krew w zepsucty zastawkach. Mam teraz fotet gdzie wyciagam nogi... Ale biurko mam ze stala wysokoscia. Do tego fotela lepszy by bylo nizej jak gram na kontrolerze... Ale czasem gram na k+M i wtedy potrzebowalbym zeby biurko bylo wyzej... Dlatego chce z regulacja. W pracy mam biurko takie ale kosztowalo 2k ale tyle do domu do zabawy to nie dam. W pracy pracuje i na siedząco i na stojąco.