5700x3d/5800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Tyle, że ja nie oceniam scenariusza. Przyjmuję go jakim jest. Do momentu w grze, w którym jestem literacko trzyma poziom. Bardzo lubię być zaskakiwanym a motywacje bohaterów przemawiają do mnie. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Ten doktor w pierwszej grze miał jeszcze dwóch asystentów i o ile asystentów można było nie zabijać (wybór gracza bez znaczenia dla czegokolwiek) to już doktor celował w Joela skalpelem i mówił "nie pozwolę ci jej zabrać", więc trudno jakkolwiek winić Joela za śmierć jakiegoś potwora (bo nawet nie miał zamiaru się pytać Ellie o zdanie czy chce się poświęcić), co tym bardziej pokazuje że działanie Abby było kretyńskie (a gdyby miała mózg to być coś jej zaświtało w momencie jak ocalił ją od zarażonych), jak zresztą prawie cała fabuła kontynuacji. Niech robi co chce i ja też oceniam po swojemu jego "dzieło". -
Przez tgolik · Opublikowano
Spojlerek był delikatny i dotyczył końcówki TLOU1. Ja też nie skończyłem TLOU2 jestem w 1/3 gry. Kolegę @Misticzx muszę dać do ignorów bo mnie prowokuje odbieraniem twórcy prawa do napisania dzieła po swojemu. -
Przez Kabor · Opublikowano
Ja nie grałem w 2 cześć oraz nie oglądałem serialu. Piszę tak tylko aby zadać kłam, że już wszyscy to zrobili. Co do dyskusji nikt przecież tego nie zabrania ale od tego jest takie oczko na panelu u góry nazwane spoiler. Można go używać. Można wspomnieć, że jest spoiler cały tekst w tym zamieścić. Jak nie wiecie jak to zrobić to z przyjemnością pewnie podszkoli was w tym @VRman ;-) O i kolega się poprawił + za to.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi