Monitor
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Nie wiem czy na kimś robią wrażenie te lewe dyplomy. Nawet Lewandowski kupił więc jego tego będziemy szkalować? jakby było prawo że za takie coś jest bezwzględne więzienie to nie było by takich historii. Ta patologia już tak się znormalizowała że na nikim nie robi wrażenia -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A jeszcze podludź Majtczak sugeruje że to w tej kii opona pękła, i to przez to był wypadek... to już po porostu ludzkie pojęcie przechodzi... to już pochodzi pod Chłopaków z Baraków, że wypadek i tak się wydarzy, nie ważne czy się nachlejesz, naćpasz czy będzie zapierdalał 300km/h . Adwokaci którzy go bronią to są ludzie bez żadnych wartości. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Przyznaję, że odkąd zgłębiam temat, to dopiero widzę, jak trudno jest teraz znaleźć sensowny materiał na ojca. W sensie taki, przy którym kobieta będzie miała jakieś życie w trakcie i po ciąży. No i też nie dziwi mnie, że chcą mieć ślub. Ale to już wina kapitana państwo – mogliby coś zrobić, żeby prawnie strony były bardziej na równi. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
przejrzałem sobie te twoje posty i widzę że jesteś wielbicielem takiego rozwiązania ale jednocześnie nie proponujesz nic w zamian. Tylko zakazywać i nie obchodzą cie konsekwencje takich działań. -
Przez lukadd · Opublikowano
Na razie system startuje, za kilka miesięcy już prawie każda butelka będzie kaucyjna i i non stop ktoś będzie w jakimś sklepie oddawał butelki. Aby automaty działały i były na bieżąco opróżniane to jest i będzie w interesie sklepów, bo jeśli będą problemy w danym sklepie to klient pójdzie do konkurencji A w 99% sytuacji przy okazji oddawania butelek ludzie robią zakupy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi