MSI Afterburner jak ustawić monitorowanie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ronaldo864 · Opublikowano
We wrześniu testowałem u siebie zarówno 5070 prime, jak i 5070 ti prime, którego zostawiłem. Zgadzam się, że wentylatory asusa w serii prime cechują się bardzo dobrą kulturą pracy, ale nawet w wyciszonej budzie Phanteks Eclipse P600s 2000RPM jest już uciążliwe dla zgryźliwego audiofila ... -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Kiedyś jak kupiłem swojego GTXa 970 w wersji strix, powiedziałem że już nigdy w życiu nie pójdę w innego producenta... i tak jak wtedy do topki czyli Strixa dokładało się 150 zł to był spoko deal, ale teraz to już jest po prostu chore. I po tym czasie poszedłem w budżetowego challengera 7800xt i jestem zadowolony. I dokładanie jak piszecie 700 czy 1000 zł to tej samej linii kart jest bez idiotyczne. -
Przez hubio · Opublikowano
Najprawdopodobniej to jest taki typek co jak jest ostatni dzień pracy to sobie skraca Wtedy było tuż przed okresem wolnym, a teraz sobota. Każę Allegro sprawdzić czy rzeczywiście były zajęte wszystkie skrytki. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
aż się wymiotować chce poziom Ukrainy i Ruskich, a może nawet niżej, bo u Ruskich to przynajmniej trzeba być mafijnym gangsterem aby liczyć na takie przywileje, a u nas to byle prokuraturek czy policjant jest często ponad prawem -
Przez Linku · Opublikowano
@Pentium D No to teraz sie zaczyna proszę pobaw się przy 253w. Moje maks 40400-800 w CineR23 i 17300-700 w Cpu-Z. Na reddicie przy 253w. To rekordy po 42k padają. Mieć taką sztuke to wygrać życie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi