Jaka karta do starego PC?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@MrKetiw rozumiem. Nie każdemu musi się oczywiście podobać Możliwe że masz też wyłączony HDR a zrzuty były robione na zapiętym HDR'ze. DOF też robi swoje w tych fabularnych cut-scenkach. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@VRman Póki co najlepsze promki wpadają na QDki. Najtaniej idzie je kupić. Tandem za nowy aby jakoś drastycznie potaniał. No ale im więcej nowości, premier tym większy wybór i lepsze ceny dla konsumenta końcowego. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja mam 2560x1440p to tym bardziej karty tego pokroju działają jak złoto. Sęk w tym, że kompletnie nie widziałbym sensu zmiany 5070ti na 9070XT. Jedyne argumenty to ciekawość ew. wzięcie bardziej topowego radka od podstawowego inno. Oj wiesz jak jest... sami jesteśmy ofiarami nadawanych sobie poprzeczek. Lubimy przerzucać graty bo to nasze hobby i każdy pretekst jest dobry Zwykły zjadacz chleba nie zrozumie tego, nie będzie widział sensu, a nawet pod nosem powie "pojebało ich?". A mi karta typu 5070 czy tam 9070 by styknęła... ba, nawet do 5060ti 16GB lub 9060XT 16GB byłbym w stanie zejść. Ale człowiek do dobrego się przyzwyczaja, więc co poradzić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi