Przebudowa komputera przy obecnych cenach RAM - upgrade na LGA 1700 przy 4070 Super
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zhao · Opublikowano
Kupiłem ostatnio dysk i cały czas miałem w panelu "anuluj zakup" gdy kliknąłem pieniądze wróciły (żadne "zwróc zakup" po prostu anuluj zakup i powód) Jeśli morele chce anulować ależ proszę niech to zrobią sami a nie piszą Co to jest za tekst "rozważenie anulowania" w ogóle? to ja mam anulować zakup - Sam od siebie kupiłem czy co - mam stwierdzić nie chcę towaru dajcie kasę o nie tak nie będzie To zgniłe owoce mają napisać oficjalne stanowisko "Nie mamy możliwości realizacji z naszej winy - zwracamy środki przepraszamy za zmarnowany czas -
Przez caleb59 · Opublikowano
Hotfix 591.67 naprawił problem z jitterem/stutterem w Escape From Tarkov z włączoną opcją Nvidia Smooth Motion. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
We wrześniu było jeszcze względnie spokojnie z pamięciami RAM, a dziś -
Przez ztx · Opublikowano
4K i karta za 1000 zł się średnio zgrywa. Z nowych w tej cenie zostaje RX 7600 ewentualnie jakiś RTX 5050. Żadna z nich nie da rady w 4K, to są karty do 1080p (i to nie jakieś kosmiczne ustawienia). Z używek raczej max to RTX 3070, RX 6700 lub Intel Arc B580. Te karty też nigdy nie były do 4K, a raczej 1080p + entry level do 1440p. 8GB VRAM to będzie za mało do takiej rozdzielczości więc w sumie zostaje Intel B580. Ma 12GB VRAM i używalny upscaler. Ostatnio widziałem używkę za 950 zł. -
Przez Zas · Opublikowano
W marcu? Ło panie, patrząc na rynek, to sport ekstremalny, choć z GPU teraz jeszcze względnie spokojnie...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi