Przebudowa komputera przy obecnych cenach RAM - upgrade na LGA 1700 przy 4070 Super
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Gdyby go Tusk nie ochraniał to by mu się do dupy dobrali no ale jak wódz ukręcił łeb sprawie to reszta zrozumiał przekaz -Romka się nie tyka. Przeczytał, że nie ma już kasy na zabiegi to wziął sprawy w swoje ręce -
Przez skypan · Opublikowano
Po sieci krąży info, że nowo wybrani sędziowie TK nie złożyli w czas oświadczeń majątkowych a to trochę komplikuje obecną sytuację Art. 14. 1. Sędzia Trybunału jest obowiązany do złożenia oświadczenia o swoim stanie majątkowym. Oświadczenie to dotyczy majątku odrębnego oraz objętego małżeńską wspólnością majątkową. (...) 3. Oświadczenie, o którym mowa w ust. 1, składa się przed objęciem stanowiska, a następnie co roku do dnia 31 marca, a także w dniu opuszczenia stanowiska. Oświadczenie składa się według stanu na dzień złożenia oświadczenia. (...) 8. Niewykonanie obowiązku, o którym mowa w ust. 1, jest równoznaczne ze zrzeczeniem się przez sędziego Trybunału urzędu. Jak tak jest to po prostu nie wierzę. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ja to tak napisałem dla żartu, ponieważ myślałem że to takie tło z gwiazdami czy wuj wie czym, a to faktycznie zmazane jak surwysyn jest -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Tekstury to sa okreslane (low, med, high, ultra, itp), i/lub maja basen tekstur (np indiana lub doom)
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi