Hard Reset 49 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Możecie sprawdzić czy macie tą aktualizację która niby jest wymagana do działania tych wpisów w rejestrze ? U mnie wygląda to tak :
toska78 27 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 21 godzin temu, Hard Reset napisał(a): Patrzę teraz w historię aktualizacji i nie mam aktualizacji KB5066835 Cumulative Updates: October 14th, 2025 Możecie sprawdzić czy macie ją wgraną ? U mnie jest zainstalowana (w dniu 15.10.) jako pierwsza z dwóch aktualizacji zbiorczych do wersji 25H2. Edytowane 8 godzin temu przez toska78 1
caleb59 1 699 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Będę się śmiał jak Wam po którejś aktualizacji wywali bootloopa bo kontroler dostanie sraczki. 1
toska78 27 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) @Hard Reset Aktualizacje widoczne z poziomu Panel sterowania --> Programy i funkcje --> Wyświetl zainstalowane aktualizacje: Edytowane 7 godzin temu przez toska78
Amp 21 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Było gdzieś w materiale źródłowym aby dodać w zasadach grupy lokalnej wpis który miał w nazwie tę aktualizację jak nie chciało działać. Miałem to dodane ale w tym materiale miało działać z jednym wpisem w rejestrze, mi zadziałało dopiero jak dodałem 3 pozostałe. Działało ale tylko 2 dni po czym wpisy wyparowywały z rejestru i ta zakładka z dyskami była widoczna tylko w ukrytych urządzeniach. Na dzień dzisiejszy wywaliłem tę zasadę z grup, zastosowałem te 3 wpisy w rejestrze i zobaczę czy jutro, pojutrze będzie dalej działać...mam 25H2.
Send1N 4 690 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, caleb59 napisał(a): Będę się śmiał jak Wam po którejś aktualizacji wywali bootloopa bo kontroler dostanie sraczki. Dlatego w artykule uwzględnili informację aby zrobić kopię zapasową systemu @Pan Mateoo to jak to jest z tym działaniem na twoim 24h2 ltsc działa to czy jednak nie działa? Edytowane 4 godziny temu przez Send1N
Pan Mateoo 517 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wszystko działa jak powinno SSD w stacji dyskow a nvme w dyski pamieci 1
Send1N 4 690 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dzieki wcześniej coś pisałeś że działa to połowicznie więc wolałem dopytać.
Pan Mateoo 517 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu skrypt .reg mi nie zadzialal dopiero po wpisaniu komend w cmd zadzialalo po prostu ale nie wiem czemu, te same wartosci tylko w innej formie skrypt/formuly 1
Rekomendowane odpowiedzi