Skocz do zawartości

Dyski SSD przyspieszają nawet o 45%. Windows 11 ma ukryty dopalacz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Hard Reset napisał(a):

Patrzę teraz w historię aktualizacji i nie mam aktualizacji KB5066835 Cumulative Updates: October 14th, 2025

Możecie sprawdzić czy macie ją wgraną ?

U mnie jest zainstalowana (w dniu 15.10.) jako pierwsza z dwóch aktualizacji zbiorczych do wersji 25H2. 

26454e2c47ae5.jpg

Edytowane przez toska78
  • Like 1
Opublikowano

Było gdzieś w materiale źródłowym aby dodać w zasadach grupy lokalnej wpis który miał w nazwie tę aktualizację jak nie chciało działać. Miałem to dodane ale w tym materiale miało działać z jednym wpisem w rejestrze, mi zadziałało dopiero jak dodałem 3 pozostałe. Działało ale tylko 2 dni po czym wpisy wyparowywały z rejestru i ta zakładka z dyskami była widoczna tylko w ukrytych urządzeniach. Na dzień dzisiejszy wywaliłem tę zasadę z grup, zastosowałem te 3 wpisy w rejestrze i zobaczę czy jutro, pojutrze będzie dalej działać...mam 25H2.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Będę się śmiał jak Wam po którejś aktualizacji wywali bootloopa bo kontroler dostanie sraczki.

Dlatego w artykule uwzględnili informację aby zrobić kopię zapasową systemu :E;) 

@Pan Mateoo to jak to jest z tym działaniem na twoim 24h2 ltsc działa to czy jednak nie działa? :) 

Edytowane przez Send1N