michi93 6 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 https://imgur.com/a/Yc0CaHo Jeśli jest to false positive od gugla co się czasem zdarza to luz. Hasło wygenerowane losowo więc tym bardziej mi to lata
tomcug 339 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Na pewno jest to fałszywy alarm, nie było żadnego wycieku 😉
Dziarson 149 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Trza odkopać spamery latajo po stronie \:D
tomcug 339 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Cóż, skrzydła Onetu zrobiły swoje.
Pawelek6 31 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ale bieda. Ciekawe co ludzie zrobią. Fakt faktem, tutaj trochę mało ludzi. Forum tam żyło jednak, choć obstawiam, że zostanie zamknięte. Główna po zmianie została zamknięta i tak samo będzie z forum pewnie. Ludzie gdzieś się rozejdą. P.S. Kurde, drażni mnie, że na głównej jak klikam w bloczku temat, to mi otwiera wątek na pierwszym poście, a nie ostatnim nieprzeczytanym. Da się coś z tym zrobić?
Kelam 546 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Cześć. Macie tu jakiś temat do powitań? Widzę jest na ith trochę ludzi z laba, ale mało :x. Layout forum podobny jest jak ten cyrk po aktualizacji, ale zbrodnia największa - nie ma szczerboli :E. Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Kelam
Pan Mateoo 87 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witać się możesz na chatboxie - stricte miejsca gdzie wszyscy mówią dzien dobry nie mamy bo ... mozesz do tego uzyc wlłasnie chatboxa
tomcug 339 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 17 minut temu, Pawelek6 napisał: P.S. Kurde, drażni mnie, że na głównej jak klikam w bloczku temat, to mi otwiera wątek na pierwszym poście, a nie ostatnim nieprzeczytanym. Da się coś z tym zrobić? Da się, to jest drobny błąd we wtyczce, wiem jak poprawić i będę w tej sprawie uderzał do kogoś, kto może wprowadzić modyfikację (mój tytuł "administratora" to i tak tytularny bardziej ).
Kelam 546 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 A w skrócie jakie tu panują klimaty? @tomcug - ten regulamin, to mocno bierzecie do siebie, bo jak tak, to właściwie nic nie można o niczym napisać. Polityczna poprawność, że nawet jakiegoś mema mocniejszego wstawić nie będzie można albo komentarza o abdulach czy tęczowych, to tak średnio mnie interesuje. Inna rzecz - sytuacja hipotetyczna - jest gęsta rozmowa przy powiedzmy premierze nowych kart. Ty tam swoje zdanie przedstawiasz, ale wpada taki powiedzmy Cryix i zarzuca łamago. No chamsko, ale bez rzucania mięsem na ostro. Banujesz? W skrócie, to nie chce potencjalnie inwestować czasu w miejsce (o ile lab nie przetrwa), gdzie warny będą leciały za byle pierdołę.
Pan Mateoo 87 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nie wiem jak działa Tomek ale ja najpierw piszę na PV do danej osoby by ... a potem daje tymczasowego warna jak się nie uspokoi. Możesz się wypowiadać w każdym temacie ale pamietaj by zachować kulturę na wysokim poziomie 😉
Kelam 546 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Bywałem na takich forach - zwłaszcza na dawnym poświęconym lotr i takie coś na dłuższą metę nie przejdzie jeśli chce się zbudować przywiązaną do miejsca społeczność - nie wśród ludzi okolo 30 i młodszych. Jeśli forum ma wystartować, to muszą być jajaca i kontrowersje. Muszą być tematy poważniejsze, ale i takie trollowate. Nic hardkorowego - typu wieszanie murzynów na dzień dobry, ale jeśli normy będą ustawione na poziomie ą ę, to tak średnio może to wypaść, bo ludzie zanudzą się na śmierć po dłuższym czasie.
tomcug 339 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 12 minut temu, Kelam napisał: A w skrócie jakie tu panują klimaty? @tomcug - ten regulamin, to mocno bierzecie do siebie, bo jak tak, to właściwie nic nie można o niczym napisać. Polityczna poprawność, że nawet jakiegoś mema mocniejszego wstawić nie będzie można albo komentarza o abdulach czy tęczowych, to tak średnio mnie interesuje. Inna rzecz - sytuacja hipotetyczna - jest gęsta rozmowa przy powiedzmy premierze nowych kart. Ty tam swoje zdanie przedstawiasz, ale wpada taki powiedzmy Cryix i zarzuca łamago. No chamsko, ale bez rzucania mięsem na ostro. Banujesz? W skrócie, to nie chce potencjalnie inwestować czasu w miejsce (o ile lab nie przetrwa), gdzie warny będą leciały za byle pierdołę. Jeżeli mam być szczery, to ten regulamin to jest pic na wodę Z mojej strony wolność wypowiedzi jest niemal nieograniczona, oczywiście w pewnych granicach, bo były sytuacje w komentarzach na głównej, że dany delikwent regularnie swoich oponentów nazywał "debilami" (to tylko najlżejszy przykład) i nie reagował na prośby o prowadzenie dyskusji w inny sposób, to wtedy reagowałem. Tak to wolna amerykanka PS. Nie jeden i nie drugi raz leciały w moją stronę fajne obelgi i z tego powodu też nikt bana nie dostał. Jest nawet jeden misiaczek, co pisze komcie pod nickiem "torncug", chyba oczekiwał jakieś nagłej reakcji, i jemu też się nic nie stało 😉 PS2. Jakby któryś mod wziął sobie regulamin za mocno "do serca", to też go utemperuję ekspresowo
Kelam 546 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) W inwektywach jakoś specjalnie nie gustuję, ale czasem faktycznie ludzie piszą takie rzeczy, że debil pasuje w punkt. No ja staram się takich obelg nie używać, bo nie muszę - potrafię wpienić oponenta na bardziej wyszukane sposoby :f. Ale nie o to mi chodziło - nie o kłótnie, tylko własnie o wolność wypowiedzi (w granicach prawa krajowego ofc). Mam często dość niecodzienne (zdecydowanie niepoprawne polityczne) poglądy w wielu sprawach i nigdy tego nie ukrywałem. Jeśli jest tak jak piszesz, to mam nadzieję, że to problemem nie będzie. Póki co lab jeszcze stoi. Forum nie opuszczę póki stoi, ale newsy u was będę przeglądał od teraz. Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Kelam
Pan Mateoo 87 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 7 minut temu, tomcug napisał: nickiem "torncug", chyba oczekiwał jakieś nagłej reakcji, i jemu też się nic nie stało 😉 XDDDD
tomcug 339 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Wiem, o co Ci chodzi, i jak wyżej w dziedzinie nawet niepoprawności politycznej jest pełna wolność słowa i jak czarnemu recydywiście wypunktujesz recydywę, to spokojnie, nie będzie to "rasizm systemowy" jak w niektórych mediach
Kelam 546 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Kelam
Pawelek6 31 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Mówiąc wprost. Jak ktoś chce coś lub kogoś zmieszać z błotem, to śmiało, nie hamować się Edit.: Oho, już stosowny news widzę, że jest Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Pawelek6
Kamilo96 0 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Edytowano i nie wiadomo co tu było wcześniej napisane Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Kamilo96
tomcug 339 Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 Dnia 29.06.2020 o 11:34, Pawelek6 napisał: P.S. Kurde, drażni mnie, że na głównej jak klikam w bloczku temat, to mi otwiera wątek na pierwszym poście, a nie ostatnim nieprzeczytanym. Da się coś z tym zrobić? Zajęło to trochę czasu, bo prawdziwy admin był na urlopie, ale już zrobione
Rekomendowane odpowiedzi