bit-ovc spam team Wariatkowo.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Co jak co ale grind do założenia pierwszej firmy jest bardzo męczący. Robisz te same nudne misje i dostajesz raptem 1k hajsu. Żeby założyć firmę musisz mieć jakoś 25k albo nieco więcej. Więc 25 misji (o ile nie zrobisz jakiegoś certyfikatu za 5-20k to znowu się cel oddala). A potem jak już masz swoją firmę to zarobić kasę nie jest problemem. Więc jakby ktoś się zastanawiał, to nie robić certów, tylko od razu zbierać na firmę. Pomijam fakt że trafiłem na dwie misje, których wykonać się nie da, chyba że pominiesz pewne fazy, bo samolot stoi między drzewami... -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Ostro sobie owocowi liczą -
Przez galakty · Opublikowano
Zawsze robi czyszczenie po skumulowaniu 4h i przejściu w standby/off. Ja ten komunikat wyłączyłem. -
Przez Art385 · Opublikowano
Z AMD wszystko jest możliwe. Ja się sam ku.... zdziwiłem jak mnie trzepneło ostatnio z gpu tak płyta inna wypadła, wpadł zasilacz, myszka na BT, nowe wentylatory no jest super. Dziś patrzę, że mi nie widzi R-BAR w adrenalinie. Jak włączyłem tak wszystko się zesrało No ale wygląda, że CSM na ON pozwala na bootowanie przynajmniej na ciepłym a c-state off uspokaje usb i moduł BT z płyty. Teraz ze 2 dni testów i jak wszystko zagra to wchodzę na swoje timingi
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi