bit-ovc spam team Wariatkowo.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zgreg · Opublikowano
Posiadam mysz G502, czy domyślnie klikając na kółko (kiedy kursor jest nad odnośnikiem) powinien się otwierać odnośnik w nowej karcie (firefox)? -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@CajraX Wiadomo, serduszko dane, +10 do stabilności dodane Nie no, tam ogólnie na tych napięciach i płycie Asus w 6400 2200, nie da się zejść niżej. Trefi powyżej 32k już wali błędy, trfc 100 mniej wali błędy. Inna rzecz, że takie tREFI do 32K w Aida wykazuje wzrost wyników spory, a powyżej już niemal zerowy. Ale rozumiem, że dla niektórych sens sam w sobie to wyciśnięcie wszystkiego na żyletki -
Przez Kadajo · Opublikowano
O to dobrze, że są tu starsi ode mnie, oby też mądrzejsi Reptilian nie liczę, wiadomo że rządzicie światem -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Zmęczyłem tę Valhalle w weekend i zakończenie jest jak soczysty plaskacz. Najpierw kiedy zaczęły się te dziwne cutscenki z animusem myślałem, że to koniec a tu pyk jeszcze jedna lokacja do odhaczenia na mapie, i po jej ukończeniu co? Mała notka w rogu ekranu, że ukończyłem główne zadania, możesz se grać dalej Żadnej cutscenki, żadnego ekranu typu dziękujęmy/gratulacje nowa gra+ albo napisy tylko mała notka w rogu ekranu. Wracam do steam decka na jakiś czas ogrywać indyki na kilka h bo ciężko rozchodzić rozczarowanie po valhalli -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Good point. W loteriach buddy z tego co widziałem to nawet moi rówieśnicy Co do pato streamów to serio nie wiem. Moje pokolenie oglądało pato programy typu Warsaw Shore.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi