bit-ovc spam team Wariatkowo.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez traczkolwiek · Opublikowano
@nietypowy cały czas to śledzi, na powiadomienia o dostępności nowych arców ma ustawione alarmy, w razie gdy zasnął -
Przez Vulc · Opublikowano
W takim przypadku ja też podziękuję, ten tysiąc dolarów dobrze wiemy jak się przełoży na polskie ceny. Jasne, jest hype, śmieszkujemy, każdy chciałby nową kartę. Ostatecznie jednak są jakieś granice przyzwoitości. Nikt mi nie trzyma noża na gardle, z tym co mam w sygnie, mogę się jeszcze chwilę przeturlać. Pozostaje też plan B, czyli RTX 4070 Ti Super, ale że polski rynek jest już na to przygotowany, bo ceny tych modeli trzymają się koło 4k, ciężko tutaj liczyć na cuda. Pozostały 2 dni, minie jak z bicza strzelił. -
Przez Áltair · Opublikowano
Jak Ty w ogóle to robisz, że masz poważną pracę, pewnie pracochłonną, życie prywatne, i jeszcze piszesz tak dużo treści na forum, a wcześniej musisz czytać długie wypowiedzi innych forumowiczów? Na PCLabie swego czasu również byłeś bardzo aktywny. Tylko zwykłe pytanie, bez złośliwości czy coś -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Witam, Ma ktoś jakiś działający Fix na usunięcie pionowych czarnych pasów do rozdzialki 3440x1440p? Flawless Widescreen nie dziala, wtyczki też...
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi