Kelam 699 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Nie ma z kim. Typek zaczął personalne podjazdy, a mnie obwinia o chamstwo. Mnie takie akcje dość rzadko się udzielają i tylko jak ktoś mnie zaczepi. Zresztą już raz w Polskę jechałem za takim agentem w 2014, ofc w domu tylko wystraszeni rodzice i jeszcze ich musiałem uspokajać, że synowi dam jednak spokój. Na labie nawet nie wchodzę w takie dyskusje, a i najłagodniejszą wersją siebie tam zwykle jestem. Na ith, chciałem zarzucić mniejszy filtr i oto efekty . Chyba, że chętny jesteś na dogrywkę? Tylko stawiaj siostrę tomcug, bo nadal chata wolna.
Japanese Capacitor 55 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 @Kelam A jak zes wbil tym rodzicom na chate ? ,,Czy zechcieliby Panstwo porozmawiac o Jezusie?"
Kelam 699 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Oni wiedzieli ocb. Jak tylko zapukałem, kobieta mi z płaczem wyskoczyła. Ojciec siwy prawie dziadek. A że zawsze na takie akcje mam miękkie serce, to obiecałem, że odpuszczam sprawę i ich tam uspokajałem ze 20 minut. Kawkę zaparzyli, wypiłem, ciasta odmówiłem (nie, że nie chciałem, ale mi gul z żenady siedział w gardle) i pojechałem z powrotem do domu. 260km w jedną stronę . Edytowane 9 Października 2020 przez Kelam
Pan Mateoo 89 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 20minut u niej byłeś a potem cos ci w gardle siedziało? Nic nie rozumiem
Kelam 699 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Nom. Sytuacja tak niezręczna, że pewnie bym się tym ciastem udusił. W sumie, może taki był plan. Edytowane 9 Października 2020 przez Kelam
Kelam 699 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Nic tajemniczego w tym nie ma. Byłem przygotowany na różne scenariusze gdy otworzą się drzwi - przeprosiny, konfrontacja, nawet zakładałem, że może wyskoczyć ze sprzętem lub z kolegami, ale zaryczanej matki się nie spodziewałem. W takiej sytuacji ściska się gardło, robi się tak głupio, że ciężko to opisać słowami. Kobieta po 50, serio wystraszona, jakbym miał jakiś wyrok wykonać. Nic innego w takiej sytuacji zrobić nie mogłem jak odpuścić. A dodam, że nie o pierdołę jak dziś chodziło, ale o bardzo, ale to bardzo plugawe słowa w stosunku do mojej bliskiej rodziny. Sam w życiu takich hardkorów do nikogo nie powiedziałem czy napisałem. Nigdy. Edytowane 9 Października 2020 przez Kelam
Dziarson 149 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Opublikowano 10 Października 2020 Jak bym miał liczyć ile razy mnie chcieli w necie do sądu za zmniewage podać to by mi kalkulatora brakło.Pisda w świecie kozak w internecie taka jest prawda ale jak czekasz żeby Ci adres podał bo chcesz z nim w 4 oczy pogadać to już nie jest tak wesoło.
MJ 1 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 10 godzin temu, Japanese Capacitor napisał: ,,Czy zechcieliby Panstwo porozmawiac o Jezusie?" Kumpel kiedyś dobrze to rozegrał, przyszły dwie stara i młoda...młodą wpuścił a starej jebnął drzwiami przed nosem Młodej polał szklanę i oświadczył że jest gotowy na przyjęcie nauk (oczywiście był już zrobiony solidnie)
Japanese Capacitor 55 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 @MJ Dobry agent Mnie sie tez Jehowe uczepily. Z imienia nawet mnie kojarza, ale pewnie notuja sobie w jakichs jehowych notesikach imiona tych, ktorzy ich nie poszczuli psami. Troche szkoda mi ich, bo z tym swoim szerzeniem wiary wydaja sie byc tak zalosnie skazani na porazke. Nigdy nie wpuszczam, ale tak z pol minutki porozmawiam z nimi przez domofon - niech sie ciesza
Kelam 699 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) Jehowych nie widziałem już u siebie od lat. Ale jak jeszcze przychodzili, to zawsze grzecznie odmawiałem, bo wiem, że oni przymusowo łażą po tych domach. A przynajmniej jest na nich wywierana presja na takie akcje, że ileś tam muszą odbębnić. Nie ma sensu im akcji robić. I to jest serio sekta ze spranymi czapkami - jak ktoś chce po prostu przestać brać udział w ich życiu religijnym, to jest wykluczany z rodziny jak jakiś banita. Nawet się do takiego nie odezwą. Czytałem o tym niedawno. Imo porąbane w główkach tam mają srogo. @Dziarson No klasyka internetu. 99% tych pyskatych przez neta, jak przychodzi co do czego, to robi w galoty. Tak to już jest. Gdyby za każdym takim ganiać do naprostowania, to na nic innego nie starczyłoby czasu. Edytowane 10 Października 2020 przez Kelam
tomcug 358 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Różne egzemplarze się trafiają. Mamy taką grupkę na Discordzie poświęconą Far Cry 2 (tak, ta gra nadal żyje, nadal robione są nowe mapy i nawet mody, np. ostatnio tryb Battle Royale się pojawił ) i trafił nam się jeden debil z Trynidadu i Tobago. Generalnie cały czas gadanie, jaki to on nie zajebisty, jakie mapy świetne robi (a to był zwykły szajs ), itd., a jak w końcu mu uświadomiliśmy co i jak, to się zaczęły wyzwiska i inwektywy. Przykładowo jednego ziomusia uwyzywał od czarnuchów (sam jest czarny ) i napisał mu, że mu zgwałci siostrę (sic!), a mnie życzył, żebym zdechł od korony. Oczywiście nikt się do dzbana nie będzie wybierał na drugi koniec świata, szczególnie teraz, ale przydałoby się chujowi po prostu...
Kelam 699 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) U murzynów to jest chyba zwyczaj, że oni między sobą od czarnuchów to często jadą. I afery nie ma. Ale jak biały rzuci czarnuchem, to robi się ciekawie. W sumie dziwne, bo jakoś od białasów białych regularnie nazywają i tutaj problemu smoluszki nie widzą. To jest jednak prawda, że nie ma większych rasistów od murzynów. Japońce są blisko, ale top1 jest zarezerwowane dla murzyństwa ogólnie. Edytowane 10 Października 2020 przez Kelam
tomcug 358 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Niezbyt poprawna politycznie opinia, ale prawdziwa
Pan Mateoo 89 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Czarny jak wyzwie czarnego od 'ni**a lub ni**er" to to ujest traktowane jako "ziomus" "kumpel" wiec
Kelam 699 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Nie znam się na ich obyczajach i komunikacji. Jak już mam oglądać coś w tych klimatach na animal planet, to wolę o sarenkach, pingwinach czy wilkach jednak. Bardziej cywilizowany obraz niż banda skrzeczących wypierdków z gaciami na wierzchu i gnatami w łapach.
tomcug 358 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Problem w tym, że cały kraj trzęsie dupą przed tą bandą. Policja wykonuje swoją robotę, to zaraz, że rasiści, bo postrzelili przykładnego czarnego obywatela, który katował żonę przez x lat i ma sądowy zakaz zbliżania się do rodziny i do tego jedynie z nożem sobie hasał, a mógł przecież z bronią palną! No i cyrk się kręci, a końca nie widać...
Kelam 699 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Jeszcze bonus z tym Floydem - typ między innymi przykładał ciężarnej broń do brzucha, a ci go pochowali w złotej trumnie i zrobili z niego jakiegoś półboga. Szkoda gadać.
Pan Mateoo 89 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 dokladnie szkoda ze wszystko zostalo nakrecone w zlym kierunku przxez media, i jeszcze ten policjant ponad milion zaplacil komus tam
tomcug 358 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 2 minuty temu, Kelam napisał: Jeszcze bonus z tym Floydem - typ między innymi przykładał ciężarnej broń do brzucha, a ci go pochowali w złotej trumnie i zrobili z niego jakiegoś półboga. Szkoda gadać. A najlepsze jest to, że lewicowy święty się udusił nie dlatego, że policjant go udusił, tylko dlatego, że sam się doprowadził do tego stanu, bo się kolejny raz nażarł konkretnej mikstury różnorakiego syfu. Ale o tym cicho sza (podobnie jak o jego wyczynach ).
Kelam 699 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Jak jeszcze głębiej się poszuka jakie to media nakręcają i w czyich są rękach, to już całkiem zabawnie się robi. Wiadomo lewaki - ale koszerne. Dalej nie idę, bo się swojego czasu dość o tym nagadałem. Powiem tylko, że to nie był przypadek, że tak tę sprawę rozdmuchano i to w tak fałszywym tonie.
Japanese Capacitor 55 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Ja sie takimi rzeczami nie ekscytuje i mam w dupie, poki mnie czy moich bliskich to nie dotyczy. Podejscie moze nieempatyczne, ale szczere, zdrowsze i wygodne. A tak ogolem to chodzi o to, zeby urodzic sie bialym, heteroseksualnym mezczyzna i wtedy ma sie spoko.
Dziarson 149 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Opublikowano 10 Października 2020 @Japanese Capacitor zapomniałeś o smiertelnym coronavirusie , na ktorego musisz sie przetestować ze go masz , a jak juz masz , to musisz w domu bez podawania lekow poczekać 10 dni zeby znik
Rekomendowane odpowiedzi