[K] i7 5775C
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Auberon · Opublikowano
Stary jestem aktorem epizodystą potrafię sobie wyobrrazić że atakuje Rosyjski imperialny garnizon w Łukowie jako powstaniec styczniowy ... ale tego nie jestem sobie wstanie wyobrazić W pewnym serialu nefliksa zostałem obsadzony w roli programisty AI (dali mi myszkę od PC podpiętą do Mac) (Dialog oczywiście został pominięty w montażu ale moja gęba pozostała) Tak jest z wszystkim jeśli masz na jakiś temat wiedze to GPT nie jest Ci do niczego potrzebne. Więcej w tym marketingu niż rozwiązanie jakiś realnych problemów. Jak napisałem siła całego AI jest halucynacja która w prowadza nowe pomysły stad się biorą nowe cząsteczki organiczne. Najbardziej mnie rozwala gatka ze AI wykosi juniorów. Skoro juniorów wykosił zalew ludzi po kilkutygodniowych bootcampach i uwaga ... braki seniorów. Kusi mnie jeszcze wcisnąć AI zadania z Codility ale obawiam się że mój czas nie jest tego wart. -
Przez lokiju · Opublikowano
Jak sprawdzałem między Oliwą a Wrzeszczem to były normalnie dostępne i to w różnych godzinach. Innej trasy nie sprawdzałem. -
Przez narmiak · Opublikowano
NIe mam ZIELONEGO pojęcia, co się dzieje. Od ostatniego wpisu wróciłem do Windowsa, bo nie miałem czasu na zabawę. Dysk z Fedorą przerzuciłem do obudowy USB-C i tak sobie leżał podłączony i nieużywany. Po naprawieniu problemów z szyfrowaniem (deviceID się zmieniło w obudowie) mogłem bez problemu uruchamiać oba systemy na zmianę. Pierwsze 2 uruchomienia - ciągle problem z płynnością systemu. Wyskoczyły jakieś aktualizacje, między innymi do sterowników od GPU, zainstalowałem, restart. Było lepiej. Nie dobrze, ale znacznie lepiej. Na drugim ekranie ciągle wszystko chodziło, jakby było ustawione 30 Hz zamiast 60, ale dało się przeżyć, bo tam i tak głównie statyczne rzeczy były. Teraz nagle wszystko samo się naprawiło co zauważyłem przypadkiem, jak przeniosłem okno z filmem YT na drugi ekran. Nie klatkuje, działa płynnie, to samo z kursorem. Jak odpalę "Start" to też nie ma tej czkawki co zawsze... -
Przez pabl00 · Opublikowano
Jest szansa na znalezienie jakiejś budżetowej klawiatury gaming obowiązkowo bezprzewodowej do 250zł max? Najlepiej z numerami obok i jakieś RGB. -
Przez bergercs · Opublikowano
kOmoda 9: Andrzej Kondraciuk rotSndosep.8347171m06lii5a3htdufz3o36083f 9f47gh1f60fu713ii1 · Nie działa mi prawidłowo (po aktualizacji) karta NFC. Wgłębiłem się w temat i zauważyłem, że dalej mogę otwierać samochód przy pomocy karty NFC. Problem polega na tym, że czasami pomimo tego, że karta jest położona we właściwym miejscu pojawia się komunikat o braku inteligentnego klucza w zasięgu co nie daje możliwości uruchomienia pojazdu. Czasami mogę uruchomić samochód, a czasami nie. Mogę to wywołać po parokrotnym wyłączeniu i włączeniu samochodu, zamknięciu i otwarciu drzwi, położeniu i zabraniu karty z miejsca. Czasami komunikat o braku inteligentnego kluczyka w zasięgu pojawia się od razu. Zniknęła mi też opcja karty NFC w ustawieniach inteligentnego kluczyka. Dołączam zdjęcia. Na jednym widać położoną kartę we właściwym miejscu i komunikat o braku inteligentnego kluczyka w zasięgu. Na drugim opcje inteligentnego kluczyka, gdzie brakuje ustawień od karty NFC. Proszę osoby które posiadają w ustawieniach inteligentnego kluczyka opcje tyczącą się karty NFC o zamieszczenie zdjęcia. Chcę się nim podeprzeć w rozmowie z serwisem. Zastanawia mnie czy wszystkie osoby po aktualizacji do 2 .10 też nie mają tej opcji i czy występuje u nich problem z NFC. ****************** Jaecoo J7: Maciej Bodziewski dponrSteosdmg1hh1m3ilof2t647u33ml99u5t704 0gmz2589413t91c4i. · Czy ktoś spotkał się z powracającym błędem DMS(systemu monitorowania kierowcy) Wyskakuje awaria, ktoś znika po zgaszeniu i odpaleniu silnika i na około tydzień spokój. Miała tak już z 3 razy Remigiusz Michałowski Też to miałem ostatnio, awaria DMS zniknęło po ponownym odpaleniu. Przebieg 3200km AWD. Leszek Andrzej Bielawa Najbardziej zasłużony współautor DMS to pierwsza rzecz, którą wypada włączyć. Irytujące komunikaty. A błąd może się też pojawiać jeżeli kierownica jest skręcona i zasłania swoim ramieniem to durne „oko” *************** Marcin Dąbrowski rpodSnstoe168uz0256h 1l0t1132f5g4go38g3fgu2157lhaa1t3h9utd6. · Cześć ! Słuchajcie Co którzy zastanawiają się nad nową aktualizacją phev to przemyślcie lub nie wyrażajcie zgody. Wyłączyli tryb wymuszony z automatu, teraz siadasz do auta i musisz ręcznie włączyć wymuszony. W dodatku jest dwa tryby są po polsku a tryb trzeci wymuszania jest w innym języku . Pamiętajcie że aktualizacji nie będzie można cofnąć. Kiedy będzie to poprawione może nigdy a może kiedyś. Najlepiej się nie zastanawiać. Przemek Budzynsk Gwiazda grupy Akurat ten inny język to najmniejszy problem. Mateusz Gracz Najbardziej zasłużony współautor Dla mnie to jest fenomen że tę aktualizację pogarszają tłumaczenia zamiast poprawić, nikt niego nie sprawdza wcześniej? Paweł Drzewiecki A czy po aktualizacji opuszczają wam się lusterkach podczas cofania? Bo mi przestały się opuszczać za to prawe unosi się w górę // ***********************
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi