Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pol miliona to jest mikro biznesik. Ja sam wiecej robię w moim biznesiku z klientami których można policzyć na palcach rąk i nóg. 

I też jestem na VAT :lol2:

Moj wniosek dot twojego braku doświadczenia wynika z tego, że zostawiłeś ze sobą sprawy nieporywnywalne. W budżetówce nie da się być na JDG - tak jak ktoś chce uczyć w szkole to nie może prowadzić biznesu w tym zakresie. Bo się nie da. 

Nie możemy wszyscy prowadzić działalności gospodarczej i spać do 12, bo ktoś musi ci wyprodukować komputer na którym pracujesz, papier na którym drukujesz i żarcie które wcinasz przy kompie. 

Dlatego gadanie “ugabuga działalność gospodarcza zawsze lepsza” jest infantylne. 

Opublikowano

20 lat temu pół miliona to było trochę co innego niż teraz, ale ty zawsze znajdziesz coś żeby się popisać wyższością Panie narcyzu. Tak wszyscy wiemy - ty zawsze masz wszystko najlepsze, największe itp. Jaki biznes miałeś 20 lat temu? Kończenie studiów czy liceum? :) Ok koniec rozmowy z tobą. Poznaliśmy już twoje zdanie. Dziękuję.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

20 lat temu pół miliona to było trochę co innego niż teraz, ale ty zawsze znajdziesz coś żeby się popisać wyższością Panie narcyzu. Tak wszyscy wiemy - ty zawsze masz wszystko najlepsze, największe itp. Jaki biznes miałeś 20 lat temu? Kończenie studiów czy liceum? :) Ok koniec rozmowy z tobą. Poznaliśmy już twoje zdanie. Dziękuję.

Dwa czy trzy razy wywołałeś mnie w tym wątku, a jak napiszę swoje zdanie to wielki koniec dyskusji. 

20 lat temu? Zaczynałem studia. To Ty napisałeś wielkimi literami te pół miliona xD 

Dzialanosc gospodarcza nie jest lepsza - jest inna. :)