Aktualizacja komputera z 2018r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Jeździłem 3 dni na wypożyczeniu Ceedem z 22'. Tak jak zawsze zmieniałem biegi na słuch tak tutaj się parę razy przejechałem, że mam 3k RPM i tak jadę, silnik bardzo dobrze wytłumiony a było to 3-cylindrowe 1.0 więc nie grzeszący kulturą. Za to asystent pasa ruchu był tak irytujący, że na dłuższą metę nie szło tego używać poza drogami szybkiego ruchu. -
Przez Qrdello · Opublikowano
No właśnie. Żadnych powidoków RTX6 nie ma, RTX5 jest kanibalizowane przez samą nvidię, celowo i z premedytacją. RXy podrożały, teraz podrożeją bardziej. Raj dla skalperów i spekulantów. Gaming Trio kupowałem w listopadzie na promo za 3899, teraz kosztuje 4.600 5080 Prime'a widziałem jakoś w okolicach grudnia za coś koło 4200-4300, żałowałem wtedy że nie poczekałem - teraz takie karty powyżej 5,5 chodzą w niektórych miejscach. Dla kogoś kto przespał pod kamieniem pół roku i chce teraz PC kupić to jest dramat i palpitacja serca, bo za kompa do 1440p zamiast zapłacić 8k musi wyłożyć 12-13, a będzie tylko gorzej. -
Przez Camis · Opublikowano
Rychło w czas Merz przyznaje: https://www.bz-berlin.de/deutschland/merz-kernenergie-ausstieg-fehler -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Nie zawsze idzie w gore, ale nie masz zadnej przeslanki ze tutaj chocby wzrost cen zwolni, za to masz codziennie dawke jakiegos info, ze to idzie w druga strone - i to nie tylko takiego info, ktore ma na celu podkrecanie paniki. Idac ta logika, to faktycznie, karty ktore kiedys kosztowaly 5 tys bedzie sie dalo kupic za 1 tys. KIEDYS. Sek w tym, ze moc kart idzie (lub nie idzie, to juz pole do innej dyskusji ;)) wraz z wymaganiami. FPSy beda drozsze. -
Przez VRman · Opublikowano
Chyba nie warto. Zanim to naprawdę zaboli, to będzie koniec 2027 i już jakaś realna szansa, że coś się poprawi, choćby na zasadzie oferty używanej za dobrą cenę, bo ktoś kupił miesiąc wcześniej a teraz właśnie pokazali 60xx i gość spanikował. Ta sytuacja będzie mieć wpływ i na decyzje developerów i na przesunięcie premiery PS6 więc 16GB starczy jak 12GB teraz gdzieś tak do 2029
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi