Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
To cycle MFD UP powoduje ze to okno: bedzie sie zmieniac jak widzisz na samym dole rozne ikonki, to to mfd up przeskakuje z pierwszej czyli tabela czasow, do ustawien auta, ustawien pitu czy zmiany efektow ffb. Jak jestes na tej co teraz dalem czyli ustawienia auta, zmiana performance mode zmienia ustawienia auta co czesto na desce zmienia wlasnie tryb co bedziesz widzial na przykladzie tego prosiaka: zmiana na 3 to normal a 1/3 to track Wyaje mi sie ze bawienie sie przez to menu jest latwiejsze niz bindowanie perf mode osobno. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Był spoko, ba nadal jest spoko ale jak się chce czegoś ładniejszego to nie ma bata. Nie ma dużego wyboru w tym budżecie według mnie, nie licząc 240-360hz monitorów do jakiś np. esportowych rozgrywek/multi fps. Ten kontrast jest mega lepszy, w HDR z local dimmingiem dużo lepszy co wykazują testerzy w recenzjach, no i moje oczy potwierdzają Co do świecenia w oczy, jak włączyłem kalibrację w Windowsie czy w PS5, to mama siedząca w pokoju obok, ja nie zamykam drzwi(niestety muszę widzieć jak i słyszeć(a ja głuchy z aparatami słuchowymi) czy nie woła o pomoc- nie raz wołałem karetkę), to powiedziała co tak mocno świeci, że oświetla cały pokój, ale to tylko w przypadku 100% białego, normalnie póki co nie miałem z tym styczności w grach. -
Przez lukadd · Opublikowano
Niektórzy mają takie "hobby" i sprzątają po śmieciuchach zbierając porozwalane butelki i puszki po rowach -
Przez bourne2008 · Opublikowano
https://drive.google.com/file/d/1CXLdo7apo0_oMEYv7wgNFkyC7xQxo0F6/view?usp=drive_link
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi