Upgrade bazujący na DDR 4 (z myślą o AM5 w przyszłości)?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Ludzie którzy narzekają na dążenie przez Trumpa do przejęcia Grenlandii przypominają mi ruskich trolli. Trudno o lepszy bat na ruskich niż Grenlandia rękach USA. Wyspa która daje USA całkowitą kontrolę nad oceanem Arktycznym. Możliwość rozstawienia tam systemów antyrakietowych jak i własnych rakiet. Oprzytomnijcie, USA nigdy nie wystawi własnych miast żeby bronić Polskich. Ale Grenlandia daje im możliwość budowy tarczy która umożliwi im konflikt z Rosją bez takiego ryzyka. A co my tracimy jeśli Greenlandia stanie się nowym stanem? Mimo że podobno należy do państwa UE i tak tam się nie można przeprowadzić, pracować etc. jak w państwie UE. -
Przez Devils1100 · Opublikowano
https://amzn.eu/d/cZdW4fl U mnie widze Promka na Amazonie🙂 ktoś posiada ten Model? -
Przez galakty · Opublikowano
Sorry ale dla mnie to babskie auto, typowy Francuz który podoba się nielicznym i wmawiają sobie że to niszowe Niszowe to może być Gallardo, a nie DS7 -
Przez Petru23 · Opublikowano
@galakty Za to mnie zachwyca swym przepychem i własnym stylem. Chciałbym ale wersja topowa, bo jeździ jak powinna. Pozostałe to typowe ds, nieziemski komfort w wydaniu francuskim I na parkingu nie pomyle. Ale to dla indywidualistów. Szaraki kupują auta dla ludu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi