Stara instalacja [dwużyłowa - bez uziemienia], a... komp stacjonarny. Ryzyko?!
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
@ITHardwareGPT Napisz listę dostępnych darmowych programów do robienia backupu partycji z Windowsem 11. Muszą być darmowe nadal, w roku 2026, więc nie podawaj niesprawdzonego info z poprzednich lat, bo często darmowe programy nagle przestają być darmowe. Chodzi o programy darmowe, a nie z darmowym trialem na 30dni. Przy każdym dopisz informacje o ograniczeniach w wersji darmowej, jeśli takie są w obrębie zadania o jakie chodzi (tylko backup dysku z systemem Win11). Napisz też o wymaganiach typu rejestracja na emailu, posiadanie konta u producenta programu, aktywacja online, limit instalacji oraz jeśli znajdziesz - wady lub problemy na które napotkali użytkownicy. Fragmenty z problemami i wadami ujmij bardzo zwięźle, bez długiego tekstu. -
Przez bergercs · Opublikowano
Jest cd BAIC i grzania odmrażania połowy (przedniej) szyby: Jarosław Jagitka Ja mam taki sam stan faktyczny. Zgłosiłem problem do serwisu miesiąc temu i nie uzyskałem do dnia dzisiejszego żadnej odpowiedzi. Jak się czegoś dowiem w powyższym zagadniu to powiadomię pod postem. ******* -
Przez 209458 · Opublikowano
Ale czy dzieci są jakoś bardziej podatne na ten nierealny świat od dorosłych? Już opisywałem o dorosłych, często starszych, odpisujących a ewidentne fejki AI. A dopiero co czytałem artykuł o dorosłych mających romanse z czatem. Czasem nawet "zdradzając" realnego partnera czy patnerkę. Bo czat zawsze ma czas wysłuchać, pocieszyć, doradzić. nie pokłóci się, przeprosi, itd. A hejt czy wyśmiewanie były, tylko po prostu w realu. I tak samo wypominano też wygląd: ktoś był niski, ktoś gruby, ktoś miał krzywy nos albo odstające uszy itd. Ja od dzieciaka nosiłem okulary też się nasłuchałem. Retuszowane fotki się oglądało w czasopismach. A w ogóle Ta kampania wystartowała w 2004, ponad 20 lat temu. Ania z filmiku sama może mieć własne dzieci. -
Przez VRman · Opublikowano
O, czyli dlatego mnie czasem komputer kopał. Nawet nie patrzyłem co jest pod gniazdkiem. Niby mam bolca, ale tu chyba była PRLowska szkoła ściemniania, skoro mówicie, że to właśnie brak uziemienia/zerowania może tak się objawiać, że "jest prund na obudowie". Choć dziwne, że nie kopło mnie od jakiegoś roku. Może to gniazdko jest OK, ale przedłużacz nie był? Ja mam w ogóle cudownie: Jak wyłączam światło to słyszę "pstryk" w głośnikach, a raz na rok wręcz komputer odpala dźwięk od podpięcia/odłączenia USB. Te "słyszenie" wyłączania światła bywa dość często, w przeciwieństwie do kopania obudowy, które było z rok czy dwa temu ostatnio. Potrafi ktoś to wyjaśnić? I tak mam podpiętego tu tylko starego kompa na 2500K i nowa instalacja w całym domu jest na liści "TO DO" i będzie jak tylko pojawią się na to możliwości, a nowy komp to odległa przyszłość, ale pomyślałem, że zapytam przy okazji. Mam w kompie zasilacz z górnej półki i przynajmniej jeśli chodzi o główne podzespoły to nic się nie psuło przez ostatnią dekadę. Instalacja wytrzymuje czajnik elektryczny (podpiąłem specjalnie pod to gniazdko dla sprawdzenia) więc mam nadzieję, że jeszcze ten rok czy dwa nic się nie stanie. -
Przez Slayer · Opublikowano
W Sosnowcu cieplutko, +5 stopni i autko mi pięknie rozmraża się w promieniach słońca
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi