Sam miałem taki przypadek, że monitoring MSI w premierowym KCD2 mi bruździł i stutter był prze okrutny, dopiero całkowite wyłączenie MSI zlikwidowało problem, jak ręką odjąć stutter zniknął.
Po jakimś czasie już nie było tego problemu, ale nie wiem czy to po aktualizacji gry czy MSI. Swoją drogą z softami i na intelu mi się zdarzały problemy, konkretnie właśnie z MSI w np. Forzie Horizon w określonej wersji gry.
Nie widzę kandydata na przywodcę w europejskim ładzie. Wielka Brytania z tonącą flotą?? Francja która nawet nie potrafiła ogarnąć wojny domowej w Syrii? Już nie wspominając o Niemcach bo historycznie zawsze źle się to kończy
Jak by na to nie patrzeć, bez stanów jesteśmy wydmuszką, Tramp o tym wie i taką Grenlandię może brać jak na tacy.
Ronson, już to przerabialiśmy. Kolo ma polskie IP, od operatora, a nie VPN, więc fizycznie jest w Polsce. I powtórzę to, co pisałem wcześniej - mimo wszystko jest różnica między byciem botem piszącym z innego kraju na VPN-ach czy VPS-ach a człowiekiem, który po prostu charytatywnie łyka propagandę bez popity. Czy Ci się to podoba, czy nie.
Rekomendowane odpowiedzi