6950XT na 5080 - czy warto?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
Do tego dzięki Vinted mamy dostęp do rynków kilkunastu krajów. -
Przez jankooo · Opublikowano
To ja znów nie potrafię w to grać na myszce. Padem dużo przyjemniej i co więcej jest to jedyna gra na PC, w która gram na padzie... Gram nekromantą ale taki nie ogar jestem, że aktualnie farmie lvl oraz itemki aby diablo pokonać (staram się nie podglądać w necie gotowych rozwiązań a grać "po swojemu") -
Przez Priam · Opublikowano
Ty Seba znasz wszystkie odpowiedzi na tematy związane z Legionami jak już zdążyłem słusznie zauważyć. Lenovo powinno Tobie wypłacać comiesięczną gratyfikację. Może napisz jeszcze pokrótce jak skonfigurować dobrze Legiona - chcę zakupić bez systemu. Stawiam system - Windows 11 Pro i co dalej? Lama jestem. Przepraszam autora, że w jego temacie. -
Przez Yedi · Opublikowano
Mamy za duzo używek na rynku żeby ktos poszedł i kupił nówki ze sklepu - zrobią to tylko desperaci który chcą FV i de fakto sprzęt na nich pracuje. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Klebery to są miękkie opony o profilu bardziej zimowym, zarówno Quadraxer jak i Krisalp, bo mają bardzo podobne parametry i te same słabsze strony. Więc bardzo dobre na śniegu, ale na mokrym przeciętne. Na suchym poprawne. Z moich doświadczeń (225/45/17) - zwyczajnie się zachowują na granicy, czyli sygnalizują podsterowność, hamują normalnie, miękkie więc komfortowe na trasach; zużycia nie oceniam bo jeździłem na nich 13 miesięcy. Na mokry profil jazdy dobrałbym bardziej Falken Euroall AS210, które aktualnie użytkuję. Też są komfortowe. Mają już 4 lata ale nie ma z nimi żadnych problemów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi