Priam 5 Opublikowano wczoraj o 19:48 Opublikowano wczoraj o 19:48 (edytowane) https://www.x-kom.pl/p/1116184-pamiec-ram-sodimm-ddr5-kingston-fury-32gb-2x16gb-5600mhz-cl40-impact.html?pageThemeMode=dark&# Czy to pomyłka czy działanie z premedytacją? Przecież te kości są w cenie około 1600 złotych... W x-kom ponad 3k. Edytowane 2 godziny temu przez Pan Mateoo
Mistrz zakonu Paladynów 838 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu @Priam Nie wiesz że x-kom zawsze ma ceny premium 1
Priam 5 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Ale to dwukrotność ceny rynkowej Mistrzu! Przecież to zbrodnia. 1
Pan Mateoo 588 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu twoj post zostal edytowany i zostal przeniesiony do dzialu PAMIEC RAM. u mnie widnieje cena 1779PLN zwiekszona cena bardziej niz zwykle moze wskazywac na braki magazynowe lub niechec do sprzedazy - ktos bardzo potrzebujacy kupi - ale ktos inni = wybierze alternatywy. Spowoduje to zachowanie tego produktu w magazynie, w przypadku gdy oni bardzo nie chca sie go pozbyc szybko.
Mistrz zakonu Paladynów 838 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu 1 godzinę temu, Pan Mateoo napisał(a): u mnie widnieje cena 1779PLN U mnie było to co u autora 3700 ale już jest tyle ile u ciebie
Rekomendowane odpowiedzi