Poczta Onet - notoryczny spam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Tak samo jak po zakupie klucza do systemu poniżej 100zł A jaki problem zainstalować tą wersję jeżeli chcesz sobie przetestować i aktywować ją opcją kms? wtedy nie ma ryzyka, nie musisz aktywować cyfrową (HWID) ja np mam przez kms i odnawia się automatycznie co 180dni. -
Muszą być 2.1? nie lepiej 2.0? przez większość życia korzystałem w głośników 2.1 i swego czasu dałem szansę 2.0 i do głośników z oddzielnym subooferem już nigdy nie wróciłem, nic nie bije sąsiadą w sufit jak pozbyłem się go z podłogi Za niecałe 400zł kupisz rewelacyjne edifiery mr4 które grają jak nie jeden zestaw za ponad tysiąc zł -
Zgadza się, jak użyłeś cabla "all in one" to obroty pompy zmieniają się równocześnie z obrotami wentylatorów dlatego najlepiej to rozdzielić wtedy możesz sobie ustawić stałe obroty pompy takie które cię zadowolą jeżeli chodzi o wydajność i kulturę pracy a sterowanie zostawić tylko dla wentylatorów zależnie od obciążenia. Co do obrotów pompy to nie ma to żadnego znaczenia ile tam ustawisz może schodzić tyle aż wydajność nie poleci gwałtownie na łeb, często między 100% a np 50% różnica zamyka się w 3-5 stopniach a jest nieporównywalnie lepiej dla ucha, dopiero jak konkretnie przegniesz i przepływ będzie za słaby zobaczysz drastyczny wzrost temperatur. Przed lata panował taki mint że pompa musi pracować na full obrotach lecz z biegiem czasu coraz więcej ludzi przestało w to wierzyć Moja pompa pracuje w idle na 1500rpm od prawie 6 lat a fabrycznie maksymalne obroty ma na poziomie 2700rpm i ma się dobrze -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Dlatego pytałem ciebie i DarkeVo jak u was się zachowuje wersja tego rmx'a z pokrętłem bo nigdy tej w rękach nie miałem (tylko te starsze bez pokrętła) skoro u was rmx nie przedmuchuje sobie co chwile flaków to mnie uspokoiliście bo już myślałem że to norma Tankietka ma coś nie tak w swoim egzemplarzu skoro wentylator odpala się jak ryzen sobie wrzuci na chwilę wyższy zegar i napięcie podczas otwierania przeglądarki Takie 650rpm w zasilaczu to nawet na 120mm usłyszysz jak masz inne wentylatory w idle na 300-350rpm lub wyłączone całkowicie tak jak np ja a co dopiero przy rozmiarze 140 -
Przez Doamdor · Opublikowano
Przyjedzie RTX 6090 ubrany na biało w niższej cenie i pozamiata to towarzystwo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi