SweetDreams 16 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ktoś ma jakiś pomysł jak zsynchronizować dane (zakładki, hasła, historia) pomiędzy przeglądarką Samsung Internet a jakąś inną na innym urządzeniu? Przesiadłem się z Samsunga na POCO i chciałbym jakoś przenieść dane na nową przeglądarkę o ile to możliwe
Pan Mateoo 600 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu po prostu zaloguj sie do konta i powinno dzialac bo oba sa o[arte na chromium. albo wpisz to chrome://sync-internals i enable getupdate czy tam trigger - tylko nic innego nie klikaj
SweetDreams 16 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Pan Mateoo napisał(a): po prostu zaloguj sie do konta i powinno dzialac bo oba sa o[arte na chromium. albo wpisz to chrome://sync-internals i enable getupdate czy tam trigger - tylko nic innego nie klikaj Zainstalowałem chrome na POCO, ale ściągnął mi tylko zakładki z komputera.
Pan Mateoo 600 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu mozliwe ze nie wsyzstkie ustawienia sie zsynchronizuja ale daj temu czas - ja zawsze musze troche czasu czekac i potem restart i mam. sprwadz za godzine
SweetDreams 16 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Pan Mateoo napisał(a): mozliwe ze nie wsyzstkie ustawienia sie zsynchronizuja ale daj temu czas - ja zawsze musze troche czasu czekac i potem restart i mam. sprwadz za godzine Wygląda, że najzwyczajniej w świecie nie ma opcji synchronizacji z kontem Google
Rekomendowane odpowiedzi